Жената в цикъл

Кое е най-страшното качество на една жена? Има неизчерпаем извор на омраза, която би накарала Ким Чен-ун да прилича на разглезено малко дете? Разполага с майка, чийто качество се доближават близко до вещицата от "Проклятието Блеър"? Вие си изберете! Ние продължаваме да твърдим, че най-страшното качество продължава да бъде "Кърви цели 5 дена и не умира!".  Аномалията се случва всеки месец и никога не е една и съща. Причините наистина могат да бъдат много, но има и традиции, които рядко се пропускат:


Да се събудиш в сцена от "Сиянието"

Сигурни сме, че и сцената с конската глава също може да бъде достатъчно добра за описването на ситуацията. Забелязали сме, че колкото и изчисления да има, създаването на японското знаме много често е гарантирано. Леля Мария не е толкова могъща, колкото искаме, а и съседите ще решат, че се занимаваме с убийство на жени. Време е  за нови чаршафи.

Черната дупка

Хормоните бушуват с такава скорост, че е просто невъзможно да останете пощаден. Падне ли първата капка и милото изведнъж започва да страда от вълчи глад. Това означава, че и най-дълбоките резерви на чипс, сладко и бири ще изчезнат безследно. Някои приятели препоръчаха да крием и кучешката храна, защото е невъзможно за малък пинчер да се справи с 20 килограма храна за 2 дена - някой помага. 

Тоалетните истории

След като консумацията на храна е достатъчно сериозна, някои други дейности на дебелото черво също ще бъдат регистрирани. Не знаем какво се случва върху супника, но със сигурност ще е нещо средно между най-зловещите фантазии на Хичкок и смесването на Nutella с черешов сироп. Още не осъзнаваме защо тампоните трябва да бъдат мумифицирани върху тоалетното казанче, увити достатъчно добре като последните мъченици на този свят. 


Изгубени

Не знаем дали сте имали честта да бъдете победители в тази игра, ала със сигурност един ден ще откриете чуждо тяло по време на любовната игра. Научно доказано е, че тампоните наистина могат да сбъркат пътя, а това означава, че изненадите наистина дебнат. М-да, най-сексуалният обект в женското тяло може да има толкова червени тайни, че започваме да разбираме японците със секс кукли.


Агресията

Ако се справяте добре със сцените от Рамбо, опитайте се да разберете какво иска жената, когато шоколадът не може да помогне. За 5 минути е усмихната, за още 5 е мрачна, след това идват паник атаките,  придружени с вълчия глад. Понякога и е любовно, понякога ви мрази! Често иска да ви убие, а поводите са повече от достатъчни. Миряните казват, че само най-търпеливите ще говорят с бог, а ние наистина искаме да разберем колко грешни можем да бъдем, за да причини такова зло на мъжете по целия свят!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
23 ноември 2016 | 22:31

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE