Жени говорят за пениси

Както сами се досещате, щом жените започнат да говорят за пениси, ние сме там. Само да чуем, че се говори по темата и веднага сме на линия, готови да записват всичко необходимо и важно. Ето защо, когато дамите заговарят за пениси в Reddit, ние бяхме първите, които да записват мъдростта на вековете. Знаехме си, че в понеделник ще е голям, ама решихме да обърнем внимание:

Нямам проблеми с големите членове, защото практически съм фен на фистинга. Честно казано, май нямам никакви проблеми, защото ако не е достатъчно голям, може да използва ръцете си. А това ме устройва идеално. 

Изгубих девствеността си от човек с огромен член. Не знаех как стоят нещата, не гледах порно, защото не ми беше приятно и се отдавах на еротиката. Ето защо, когато спах за първи път с мъж, той не спираше да се хвали колко му е голям. От моя страна, наистина се чудих наистина ли е толкова отвратителна болка, колкото си мисля или да? Първо не можех да си разчекна устата, за да събера това нещо в устата си, а положението на долния етаж беше достатъчно неприятно. Ето защо след това връзките ми са с хора, които имат нормален размер и едва тогава установих, че май не е толкова лошо и наистина мога да изпитвам удоволствие. Големите определено не са моето приключение. 

Преди време разказвах за връзката си с човек, който има микропенис. Имах много сериозни мераци към него, но той беше дистанциран. Едва по-късно разбрах, че положението е микроскопично. Все още смятам, че сексът беше жив зян, но вярвам, че всичко това е заради липсата на увереност. Постоянно се извиняваше за това, че става мек, изплъзва се и други. Стресът наистина беше доста голям и се радвам, че всичко това приключи.

Не съм имала среща с миньоните, но имах приятел, чийто размер не минаваше кутрето ми. Отношенията бяха по-страшни, ако трябва да бъда откровена. По някаква причина беше решил, че е огромен и всеки път, когато започнем да се шегуваме, той моментално започваше да настоява да говоря за неговия голям член. Не беше, ама какво да се прави. Очевидно искаше да чува, че му е голям, колкото и трудно да беше. Сексът не беше нещо толкова специално, но подозирам, че всичко това е в следствие на лошото самочувствие.

Не разбирам защо жените откачат толкова много за големи размери. 1-2 седмици, след като излизах с един приятел, той реши да покаже анакондата си. Първо беше изключително трудно и невъзможно да си помисля за орален секс, а след това наистина бях подложена на зловещата болка. Сигурна съм, че някоя друга би могла да го оцени, но аз самата съм против тази идея. Нормалните са идеалните!

Аз съм от Англия и от време на време в университета идват хора от чужбина. Една година се запознах с американец, който не беше толкова висок, но беше доста физически развит и мускулест. Излизахме, вечерта се озовахме в една стая и когато се стигна до момента, в който трябва да покаже всички качества, нещата наистина се объркаха. Първо няколко пъти се опитвах да го намеря, ала уви, никакъв успех. Помолих го да легне по гръб с идеята, че ще реша всички проблеми, но те едва сега започваха. Първо извади нещо, което не минаваше повече от 3 сантиметра в еректирало състояние, а след това започна да ме натиска към него. Опитвайки се да добавя поне един сантиметър добавена стойност, получих и най-шумната и отвратителна серия от газове, които и до днес не разбирам защо трябваше да бъдат възбуждащи. Това ме накара да се разкрещя и да го изгоня моментално. Американци, никога не можеш да им хванеш фетиша! 

За мен нищо не е било от особено значение, стига качеството да бъде високо. Ето защо не се оплаквам от размерите, с големите изпитвам по-сериозна болка, докато с нормалните нямам никакви проблеми, но на финала наистина говорим за предразполагането, а не за сантиметрите. 

Предпочитам големите, но притежателите им са винаги големи дървета. Грешно е да вярвате, че наистина това е свещеното изискване. Била съм с най-различни, но качеството не идваше от торпедото. При големите имаше твърде много акробатики и винаги излизаше в най-неподходящия момент, докато при по-скромните господа имаше по-висока успеваемост, както и наистина се наслаждавах на скоростта, с която всичко това се случваше. 

Проблемът на малките е, че никой не ги обезкосмява правилно и след това винаги имам мустачки. Проблемът на големите е, че според тях, това е всичко необходимо за качествен секс. 

Уважаеми дами, като жена, която е била с всички разновидности, заявявам следното:

Няма значение от размера и формата, а от желанието му да те задоволи. Пенисите са супер, стига да са закачени за правилните хора. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 ноември 2018 | 09:25

03 януари 2018 | 10:42

05 декември 2017 | 04:15

Това,което прави един мъж добър в чукането е не размера на члена му,а как го използва!Добър ебач е този,който умее да...ебе!Голям размер без никакъв ритъм и умение-не става!