Жените питат, ние отговаряме

Всички виртуални разходки водят до социални платформи като Reddit, където фокусът винаги е бил върху комуникацията, а не върху снимките, както се случва във Facebook. Докато оглеждахме темите, попаднахме на една, която изискваше особено внимание. Общите информативни допускания доказваха, че мъжете винаги са били отворена книга за нежния пол, докато не открихме темата, в която преобладават въпросите към мъжкия пол, ала остават в пустинята на интернет и никой дори не се опитва да отговори на заблудените нежни създания. Трогнати от болезнената искреност, решихме да отберем някои от най-важните казуси и да отговорим, вдигайки завесата около мистериите за силния пол:

1. Защо мъжете винаги пипат пакета, едва ли може да избяга?

Може и да не избяга, ала чувството е много приятно и не коства абсолютно никакви усилия. Да не забравяме, че се предава като прозявка и веднага напомня на останалите амигос да направят същата профилактика. Слепването е друг проблем в мъжкия свят! 

2. Защо блондинките получават по-сериозно внимание от останалите?

Памела Андерсон и Джена Джеймсън. Няма какво повече да се добави по темата! 

3. Защо мъжете никога не плачат на тъжните сцени?

Плачеше ли Рамбо, когато зашиваше ръката си? Истинският мъж не плаче, дори и когато бели лук, тогава просто се поти през очите! 

4. Защо мъжете могат да плачат на всичко, което е свързано със спорт?

Не сме плакали, когато гледахме биографичния филма на Сена! Не сме плакали и когато Ювентус изгубиха Шампионска лига! Сега също няма сълзи в очите (добре че не водим телевизионно предаване)! Корави сме и не се предаваме толкова лесно, освен когато гледаме "Роки", "Гол", "Али" и останалите спортни филми! Няма да отговаряме повече на такива въпроси! 

5. Защо сексът може да трае 3 минути, докато свирката може да е цели 30?

Оралната любов винаги е била естетически по-красива и искаме да се любуваме по-дълго на момента. 

6. Защо мъжът се изненадва, когато една жена успее да изяде всичко, което е поръчала?

Най-често завиждаме за метаболизма, опитваме се да си Ви представим след 10 години, когато размер "S" ще бъде далечен спомен! 

7. Защо продължават да си мислят, че не знаем за всички флиртове във Facebook?

Практически не знаете, защото имаме няколко профила и всеки е повече от абсурден. Животът стана много по-лесен с Ctrl-Shift-N и така отново можем да бъдем в безопасна връзка с Лиса Ан.

8. Защо си мислят, че не ги виждаме, докато се усмихват на русата гадина на бара? 

Бяхме учтиви, това е! Не можем ли да казваме "Благодаря"?

9. Защо продължават да оставят кафявите спомени по бельото си? 

Технически е невъзможно да пропуснем този бонус, след като законите на физиката отдавна са потвърдили, че споменът остава за Снупи, колкото и да се опитваме да намалим шансовете! 

10. Какво можете да измиете за 30 секунди в банята?

Абсолютно всичко и дори не се налага да преувеличаваме. Мъжът е щастливо същество, което има нужда само от сапун и достатъчно бързи ръце - тренираме ги, откакто се появи касетката на Памела Андерсън. 

11. Защо един път не спестихте агонията от обгазяването на публичното място?

Контролът на дебелото черво е изкуство, което все още не можем да овладеем, а и конкуренцията между мъжкото съсловие расте с всяка изминала секунда. Примирие се обявява само в асансьора, но всяко друго публично място е война с био агенти! 

12. Защо всички казват, че отиват да спят, а на финала стоят онлайн още три часа?

Това е технологична заблуда, просто сме пуснали филм за преспиване, а след това се е оказало, че True Detective не може да преспива и така започнаха безсънните нощи, гледането на стария сезон и още много други. Все някога ще спим, спокойно. Другият вариант е да се гледали порно, но всички знаят, че мъжете не гледат порно. Защо се смеете? Честни сме! Всичко е преувеличено! 

13. Защо мъжете не спират да пляскат жените по задника на публично място? 

Маркираме територията, чувството е приятно и често е приятен навик. 

14. Защо по-малко привлекателните мъже се държат злобно срещу жените и не спират да говорят глупости за тях?

А вие колко мили бяхте с тях, когато бяха в училище? Кармата има чувство за хумор, защото в някои случаи се налага да им казвате "шефе". 

15. Защо не спират да мрънкат, когато една жена има нужда от повече време, за да се подготви за излизане? 

Благодарение на модерните технологии, вече мрънкаме все по-малко. Научно доказано е, че в корена на всяко закъснение има една жена, която още не може да реши с коя рокля е по-добре да излезе. Мобилните телефони ще изравнят силите и ще ни позволят да обърнем внимание на колата, търсейки нови части. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Отговор 14
30 юли 2015 | 11:13

Защото отхвърлените мъже не смятат, че вината е в тях. Ако вместо да се озлобяват срещу жените потърсеха решение на проблема,щяха да имат успех.

Иван
29 юли 2015 | 12:13

отговор 11 : Защото за разлика от вас ние мълчим по дълго време и събираме налягане

29 юли 2015 | 09:29

:)