Жените предпочитат лошите момчета

Група изследователи от университета в Граз, Австрия са потвърдили най-големият ни страх - жените наистина предпочитат лошите момчета с нарцистични и психопатски наклонности. Изследователите признават, че нежният пол не може да стои далеч от тъмната страна. Мъжете с подобни показатели получават сериозно внимание в краткотрайните отношения. Изследователите са говорили с 90 дами на възраст от 18 до 32 години, които участвали в бързи срещи. Учените искали да проверят ефекта на тъмните сили, които комбинират нарцисизъм, макивеализъм и много лека форма на психопатия. Нарцисизмът е известен за всички, но макивеaлизмът се изразява под формата на студен характер, дълготрайна манипулация, сурова практичност, глад за пари и нужда от самодоказване. 

Психопатията съчетава коктейл от антисоциално поведение, търсене на силни усещания, манипулация и импулсивност. Точно такива хора търсят жените, но има една много важна подробност - отношенията с такива могат да бъдат абсолютно краткотрайни. Жените със същите характеристки са смятани за много по-подходящи за сексуалните преживявания, отколкото останалите. Практически погледнато - лошите момчета предпочитат студените жени и при евентуална среща могат да отворят портал към ада. Психопатията с нарцисизъм може да помогне моментално за мъжкото съсловие, докато жените с физическа красота и екстроверство печелят вниманието на мъжете. И после защо мъжете били гадове - жените избират най-лудите и после всички имаме лошото реноме. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
26 юни 2016 | 18:15

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE