Жените ще бъдат освобождавани от работа, когато са в цикъл

Канада е известна със своята либералност, хубаво уиски и безкраен студен през по-голямата част от годината. Там можете да откриете една от най-добрите здравни системи, учтиви хора и природа, която никога няма да можете да забравите. Високият стандарт на живот позволява експериментирането с някои правила с цел подобряване на работната среда. Едно интересно предложение е постъпило сред всички работодатели - да пускат в платен отпуск жените в цикъл. Защо? Според лекарите, жените в този период са принудени да минават през всички кръгове на ада и работата в такова състояние със сигурност е геройство, което трябва да бъде облекчено. Гинеколозите смятат, че лишаването от женско присъствие в определените дни от календара ще донесе по-висока продуктивност на работното място. Жените са били освобождаване и в Япония след Втората Световна Война, а по-късно се прилага подобна практика в Тайван и Южна Корея. Трябва ли жените да бъдат освобождавани от работа в този период от време? Подобна практика може да се окаже положителна и офисът единодушно реши, че може да пуска кобрите за домашно лечение, когато дойде време. Ето положителните черти, които със сигурност ще вдигнат продуктивността в офиса. 

Свобода на словото

Представете си свят, в който можете да кажете мръсни шеги, без да Ви изгледат глупаво. Представете си, че можете най-накрая да говорите за любимите футболни теми, за ремонта на колата и маслените сегменти, които подло се износват. Светът става по-розов, когато не се съобразявате с цензурата и наричате нещата с истинските им имена като "задник". 

Естествените природни процеси

Каквото и да си говорим, щастието винаги се е крило в свободата на естествените процеси. Да освободите напрежението след обед или да не се притеснявате, че букетът от аромати в тоалетната е изцяло ваше дело. Мъжката солидарност е комплексно качество, което обхваща гнева към тъщата и състоянието на простата. Либералността между мъже в офиса относно газифицирането и демонстрацията на здрав стомах е само част от предлаганите услуги. Работата в мъжка среда позволява споделянето с разбиране, без осъждане, което жените рядко овладяват, без да играят роля на ехо, създавайки обществената тайна. 

Дрескодът

Кратките гащи и тениските са изключително приятна комбинация, но дрескодът задължава мнозина да използват легендарния панталон и ризата. Представете си живот без критичен поглед, наказания за непристойно поведение и много други. Ще можете да ходите с набола брада, без безупречните дами да хвърлят първия камък. Бихте се лишили и от официалните обувки в полза на любимите кецове с футболната тениска на Бербо. 

Без интриги

Жената обича да плете всичко от терлици до интриги, за жалост започва да плете терлици едва след пенсия, което означава, че ще ходим с интригите. За жените водим войни, за жените пием, творим и правим глупости, което означава, че ще има поне един пострадал от оплетените мрежи. Дори във войните се обявява временно примирие, а с освобождаването на ранените, мъжката аудитория ще може да изясни всичко и да живее в мир и разбирателство, докато империята не отвърне отново на удара. Посочете един офис, в който не съществува любовен хектоъгълник и се отричаме от тази точка. 

Отрицателните черти също ще бъдат налични, колкото и да се опитваме да ги пропускаме. Вярно е, че жените създават повече проблеми, отколкото могат да решат, но никога не бихме могли да издържим в офис без нито една жена - най-накрая винаги ще има един, който да е по-симпатичен на всички останали. С лишаването от жени, мъжката аудитория в офиса губи следните малки радости от живота. 

Красотата

На всяко работно място има поне една жена, която отговаря за правилното оросяване на долната глава. КПД-то се понижава в следствие на специфичните природни процеси, но минава за малък лъч в тунела, когато знаете, че предстоят още 8 работни часа в малка пространство с едни и същи мъртви души. Една жена може да направи това, което дипломатите на ООН не могат да постигнат с години, следователно сме сигурни, че ще бленувате за дълбокото деколте на секретарката, онзи дълъг чифт женски крака, които минават из офиса и редица други добродетели. Още един бонус е, че ще виждаме същите в овулация, когато са по-сексуални и красиви. 

Усещане за жена

Можем да сме крайни в горните редове, завъртайки въртележката на мъжкия хумор, но ще е абсурд, ако отречем, че жената може да бъде виртуоз в много отношения. Дори и като манипулатор, нежния пол печели там, където мнозина биха се провалили, а печеленото на приятел от женски пол в службата може да бъде само победа за Вас. Жените могат да бъдат лоялни и с това си качество са необходимото зло в много отношения сред колегите. Те поне ще Ви кажат какво да очаквате от милото, когато сте отишли да гледате мач, а сте пропуснали годишнината. Създадени сме така, че да не можем да живеем без това, което ни убива най-сигурно - връзката между мъжа и жената може да се доближи максимално близо до връзката на алкохолик с неговата половинка. 

И един сериозен пропуск в този закон!

Искаме клауза "Махмурлук"

Жените могат да пропуснат посещението в офиса, ако не се чувстват работоспособни и отново старата рана се обади. Съгласни сме, че човекк е полезен на всички, когато може да си върши работата, но математиците вече са изчислили възможните почивни дни с допълнителната отпуска и болничните, с което доказваме наличието на неприкосновена свобода. Системата трябва да бъде справедлива и да се произнесе и за онези периоди от време, когато мъжът не може да си каже името, злоупотребявайки с балканските домашни богове, отдавайки се на творчески порок за благоденствие, търсене на муза и традиционната дезинфекция. Представете си свят, в който сте попаднали на лютива домашна ракия, прекалено хубаво уиски или неделна промоция в бар. Човек се подхлъзва в щастието си и преминава алкохолната граница, без да подозира, че утрешният ден ще бъде твърде тежък. Представете си работно място, където можете да се обадите и да поискате работна пауза, докато промилите се нормализират или поне не плашете кучето с походка и дъх. Нека бъде честно!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
FM
23 юли 2015 | 11:59

Устите на Жените никога не са в цикъл. Никакво освобождаване, да не са се раждали Жени.

10 декември 2014 | 12:28

От написаното си правя извод, че на всички жени, работещи в който и да е офис, цикълът им идва в един и същи ден.