Жените за 14-и февруари

Ето я най-страшната дата от календара! 14 февруари е виаграта за жените и само скопените не могат да се уредят с женско! При тях е повече физиология, отколкото желание! На тази свещена дата е добре да почетеш и "чичо Вальо" с бутилка от старата реколта на "чичо Трифон". Най-добрите ще направят една джойнт операция и ще благославят силата на Дионисий и Купидон! Тези двамата се намират на дъното на всяка бутилка с по-качествено вино. Дългогодишният ни опит (седмица и половина във връзка) ще ти помогне за рекрутване на вагина и оползотворяване на празника. Изготвили сме и план за действие, който никога не се случва, но имаме място за запълване!

Започваме със списък на всички жени, които ще попаднат във фъклиста! Всички прилики са умишлено търсени, но няма да качваме снимки на фенките на уоман-а, 'щото действат демотивиращо на половата мощ на твоя член!

1. Разочарованата от мъжете

Тя е по-страдална и от най-трагичната история в "Листопад". През живота си е била "лъгана" (ти разбирай е*ана) и вече е изгубила доверието в мъжете. За това мрази празника и се муси на щастливите хора, които подаряват цветя. Повече от ясно е, че ще усили влажността си, ако имаше партньор, който да й подари един плевел от близката градина, но иначе е тежка! Използвай я само в краен случай, защото е тотална психопатка под прикритие!


2. Пърхащата с пеперуди

Тя вижда света през очите на Power Puff Girls и грижовните мечета. Това са дъгички, птички, пеперудки и дантелки на розово бельо. Готова е да ти счупи члена, но ще трябва да погъделичкаш нейното розово сърце. Недей да се изсилваш, защото тя се радва на малките жестове. Пробвай с нетрадиционни начини за празнуване, а под опаковката ще намериш нейното мръсно подсъзнание, гаранция!


3. Мъжкото момиче

Под сините дънки и малките косъмчета, които растат, се крие едно стегнато дупе, което въздиша за любов. Неговата стопанка е решила, че няма да му отделя време, защото е заета да се занимава с повече мрънкане и по-малко мъже. Като всяка слива в село, тя ще иска да бъде обрулена, но за това ще трябва да неутрализираш мъжката и същност. Атакувай нейните позиции, когато има по-малко гости на партито и вече е пийнала достатъчно, за да свали маската на Ел Мачо Мен! После ще те изкарат на носилка, защото от доста време не е виждала мъжко!


4. Принцесата

... с кайма и кашкавал. Тя никога не се оплаква от мъжко внимание, но винаги празнува сама, в компанията на добрата стара депресия. Не очаквай, че ще направи първата крачка, абсурд! Такива може да омайва само Джак Изкормвача, а той отдавна напусна бизнеса на вътрешната красота. Не ти я препоръчваме като цел, защото е убиецът на ерекции! Красотата й е затворена в социалната мрежа, където се храни от лайкове!


5. Цуца и Хуйчин

Все още нямаме данни за техния пол, но получихме покана за празнуване. Сигурно си мислиш, че няма да отидем, но си се объркАл. Жените от този клас са повече от сигурни! Предпочитат сексуалните контакти повече, отколкото развеждането по магазините. Не са с данните на моделки или порно гърли, но имат желанието да те убият със секс, а ти все още нямаш други планове! Всеки може да забива кифли, но помислили за жените в нужда? Те счупват по 7-8 гумени чушлета, а ти ръкоблудстваш!

 Ще се отдам на плътски удоволствия!

Заключение

Поставянето на критерий ще подобри шанса за по-добра връзка с Люси и Деси. Китайците нямат типове за партньорите си и сега са над 2 милиарда! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Desaku
12 февруари 2013 | 13:21

This does look promiisng. I'll keep coming back for more.

Злостър
12 март 2012 | 10:28

СНИМКАТААА
Димитър Табаков от 14 февруари 2012 | 11:29

14ти февруари. Магазин за подаръци. - Бихте ли ми дали оня големия червен гъз? - Господине, това не е гъз а сърце за св.Валентин. - Госпожице, аз работя кардиохирург от 30 години, и, повярвайте ми - виждал съм сърца, така, че, моля Ви, дайте ми червения гъз и да си ходя

Евала, пич всички се смяха като животни в офиса! :Д

14 февруари 2012 | 14:05

Тва си е богохулство тоя празник,не вервам някой католик да празнува трифон

14 февруари 2012 | 13:08

добру добру :D

Aragorn
14 февруари 2012 | 13:08

Свети Валентин: Цветя – 15лв. Кино и вечеря в ресторант – 75лв. Хотелска стая след вечерята – 80лв. Физиономията ти, когато Тя ти казва, че е в цикъл – безценна… Извод - отиди сам на бар и играй ролята на прелъстен и изоставен сам на бара....100% още на първия час ще трябва да избираш между поне 3 кандидатки да те утешат!!! Кифлите са извънредно чувствителни днес и не могат да си позволят да гледат как някой страда сам на бара!!! ;) Успех!!!!

Димитър Табаков
14 февруари 2012 | 11:29

14ти февруари. Магазин за подаръци. - Бихте ли ми дали оня големия червен гъз? - Господине, това не е гъз а сърце за св.Валентин. - Госпожице, аз работя кардиохирург от 30 години, и, повярвайте ми - виждал съм сърца, така, че, моля Ви, дайте ми червения гъз и да си ходя

girl
14 февруари 2012 | 10:34

ahhahahahhahahaah