Животът е гаден

Както сам се досещаш, тя минава доста тегаво, особено щом се чувстваш като единственият човек в лошо настроение. Спокойно, всичко това ще премине, когато разбереш, че има и други грешници на работното място, чийто живот изобщо не е розов. Доказваме моментално в следващите редове. Животът наистина може да е гаден!

В училище доведоха кучета, които да помогнат за борбата със стреса. Едно от тях реши да ме нападне и нахапе! 

Намерих мобилен телефон, реших да проверя контактите  набрах "Татко", за да му кажа, че може да се срещнем и да предам телефона лично или да го занеса в полицията. "Татко" реши да се обади в полицията и да каже, че аз съм го откраднал.

Поради религиозни причини, родителите ми не дават да използвам лекарства. Единственото, което ми се полага е горещо мляко - лактозата ми причинява сериозни проблеми. 

Пияният ми брат реши да сподели, че има фетиш към кръвосмешенията. Благодаря ти, Game of Thrones!

Приятелят ми реши да сподели, че вече не ме обича и ще се изнесе при друга. Нямаше да е толкова голяма драма, ако не бях бременна в седмия месец.

Пострадах с колата на приятелката ми. Лежах в болницата и се превивах от болка, когато моята любима се наведе, за да ме успокои с "не се притеснявай, ще можеш да ми платиш разходите по колата, когато можеш.". 

Майка ми ме помоли да направя backup на телефона ѝ. Качих всички файлове и реших да направя кратка проверка на информацията, наистина всички снимки бяха свалени, включително и голите, които е изпращала на баща ми - мога да ги изтрия, но мозъкът ми не може да ги забрави. 

Апартаментът ми се наводни, но освен огромното количество вода, при мен се появи и цяла колония хлебарки. Някой подозирал ли е, че могат и да летят? 

Бях уволнен от работното си място, защото спрях педофил да отвлече дете.

В цикъл съм, но много ми се прави секс. Съобщих на приятеля си идеята и го предупредих, че ще има кръв, а той се усмихна и каза: "Спокойно мило, аз работя в месарница, свикнал съм да има кръв!".

Реших да се възнаградя след дългия работен ден и прецених, че заслужавам малко повече удоволствия от обикновено. И докато лежах на леглото и върших своята работа, една малка червена точка се появи върху пениса ми. Помислих си, че е пъпка, а се оказа просто лазерът на децата от другата къща - опитвали се да ми покажат какво съм забравил. 

Прибрах се, влязох в стаята си и видях как родителите ми правят секс на моето легло. 

С голямо удоволствие мога да потвърдя, че секс може да се направи и на 85 години и на 87 години. Бабо, дядо, благодаря ви!

Правихме секс и предложих на моя приятел да пробваме кучешката, а той ме погледна и отвърна: "Исус няма да хареса това!". 

Едва днес осъзнах какви огромни ръце има моят лекар. Никога нямаше да ми направи впечатление, ако не трябваше да ми се прави преглед на простата.

Излизам с човек, чийто косми по гърба са по-големи от пениса му. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!