Животът е гаден

Винаги сме знаели, че животът не може да предложи нищо хубаво. Роки е казал, че няма да има само дъги и рози, а Фики трябваше да разбере всичко това по трудния начин, след като остана без крака. Несправедливостта е почти навсякъде и точно по тази причина сме решили да направим една приятна селекция от човешки беди, на които можем да се смеем с надеждата, че кармата няма да ни го върне. 

Днес успях да се заслушам в разговор между родителите на моя съпруг. Той започна с леки обиди по мой адрес и завърши с "Заради такива хора като нея, убийството не изглежда толкова лошо!". 

Единственият начин, по който мога да накарам моя приятел да дойде до вкъщи е с невероятното ми желание да правим тройка с друга жена. Истината е, че просто исках да го зарежда и да му видя лицето, след като той признава моето съществуване единствено, когато е разгонен.

Майка ми ме попита кога е рождения ми ден, защото често бъркала датата с покупката на старата кола. 

Най-накрая се омъжих. Отецът ни обяви за съпруг и съпруга, използвайки малките имена, но се обърка и вместо моето име, той каза името на бившата съпруга. Обърнах се и забелязах как тъщата беше пуснала сълзи от смях.

Успях да се запозная с момиче в клуба, което нямаше нищо против да дойде до вкъщи. Доволен от факта, че най-накрая ще правя секс, реших да я водя директно към спалнята. Единственият проблем е, че глупавата котка я нападна, докато се качваше по стълбите. Моята гостенка падна по-стълбите и си изкълчи глезена. Просто моят късмет...

Съпругът ми за пореден път реши да ми се цупи, защото "не можел" да прави секс с мен. Опитах се да му обясня многократно, че може, но след като съм бременна, половият акт щял да бъде равносилен на "все едно правя секс със собственото си дете".

9-годишната ми малоумна сестра реши, че е много полезно да ме събуди като пусне една добре миксирана лига в устата ми. 

Лежах в леглото с ужасни болки в корема. Моят изключително интелигентен приятел реши да се изпусне срещу вентилатора до леглото, за да може да усетя вонята и да започна да повръщам в леглото.

Забелязах нещо бяло да виси на кормилото на мотора ми. Приближих се и установих, че това е пълен памперс.

Открих използван памперс на паркинга. Днес валя цял ден. Много лош ден е да излезеш със сандали.

Трябваше да разбера по трудния начин, че моят приятел ме е лъгал за вазектомията. Имам невероятна фобия от бременност и деца. Неговото оправдание? "Помислих си, че ще размислиш, защото всички жени искат бебета.", а сега към гинеколога! 

Днес на работа бях обсипана с комплименти от чистача. Човекът не спираше да ми казва колко красива съм била днес. Разбира се, всичко беше прекрасно, преди да ми каже, че са го уволнили от предишната работа за сексуален тормоз.

Моят приятел ми сподели, че трябва да поживеем отделно още няколко години. Заедно сме от пет години. Той си купи апартамент преди една година и го пази в тайна цели 3 месеца. Май е време да започна да разбирам намеците му! 

Съпругът ми излезе от вкъщи побеснял, защото не съм натискала бутона достатъчно силно, докато играехме Pokemon. 

Приятелят ми трябваше да направи един важен избор:

1. Да живее сам и да играе видео игри.

2. Да живее с мен, да играе видео игри в специално пригодена стая, да прави секс и да получава пица.

Избра първото!

Попитах един мъж дали иска да излезе с мен на среща. Краткият отговор беше не, а дългият "Никога няма да изляза с косатка на среща, съжалявам.". Пропуснах да кажа, че издаваше звуците на косатка, докато се отдалечаваше. 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/22ec8o7p2bI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Реших да предложа брак на моята приятелка. Паднах на едно коляно, а тя започна да подскача и да ръкомаха с ръце, крещейки от радост. Очаквах отговора й, когато тя спря да прави всичко това, погледна ме и каза "А сега сериозно... Не.". 

Приятелят ми реши да скъса с мен, защото съм била скучна и никога не съм ходила с него в бара. Той знае, че се възстановявам от алкохолизъм.

Реших, че вече е време да проведа онзи специален разговор за птичките и пчеличките с дъщеря ми. Всичко започна от факта, че открих много изрязани прашки в сушилнята. Докато и ги показвах, тя полудя и каза, че тези са твърде големи, за да бъдат нейни. Реших, че вече е време да проведа един много специален разговор с моя син.

Осъзнах, че съм толкова отчаяна за пари, че се наложи да пусна моето носено бельо онлайн! 

Най-накрая имах научно обяснение за странното държание на брат ми. Отговорът дойде от неговото хистори, където имаше страница с името "Как да съблазните вашата сестра". 

Открих, че мога да привличам вниманието на моя приятел само след като изпратя голи снимки.

Получих наградата "ученик на месеца", защото съм бил изключително тих и внимателен по време на клас. Истината е, че нямам приятели и ме награждават, защото съм социопат. 

Бях наречена груба кучка, защото не станах по-рано, за да потърся ключовете за колата, с които да отключа и да взема бонга на приятеля ми, за да можел да се напуши, преди да отиде на работа.

Успях да вляза толкова навътре в приятелската зона, че ме поставиха в профилната снимка на Тиндър, където съм тагнат като приятел.

Непознатата жена, която дойде на срещата, се опита да ми продаде прахосмукачка. Купих я. 

 

 

 

 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Мартин Илиев
09 ноември 2015 | 22:57

:) Тази рубрика ми е любимата! Спокоен съм ,че има и други като мен газещи из " шита " на живота. :)