Животът е гаден

Към края на работния ден ще покажем един от най-важните мигове в живота - гадният. Така ще знаеш, че светът никога не е бил щастливо и приятно място. Освен това можеш да откриеш доста приятни и щастливи мигове в чуждото нещастие, вече сме проверявали този факт в други специални моменти и сме сигурни, че ще останеш очарован от същите. Ето още една специална порция от този гаден и неприятен живот, който всички живеем, но понеже трябва да има баланс във вселената, ето какво се е случило на тях, а не на теб.

Скараха ми се в офиса, че работя твърде много и карам останалите служители в офиса да изглеждат зле. 

Возих баща ми до магазина. Наскоро стана на 50 години и реши да ми сподели как живота се променя и от секс бог, хората започват да те възприемат само като татко. 

Отидох да взема лекарство за гаденето ми, след като съм бременна. Приятелят ми реши да прочете упътването на глас и след като стана ясно, че то трябва да се поставя в дупето ми, един възрастен мъж от опашката заяви: "Сега е добър момент да си купиш и ръкавици!".

След 17-часова работна смяна, исках просто да легна в леглото и да заспя. Единственият проблем е, че се свлякох в леглото и чух безгрешните звуци не чупещ се дисплей на iPad, единственият ми чифт очила и разбира се, носа си. 

Семейството ни си закупи нова кола. 18-годишният ми братовчед се качи да я покара, а когато се върна, чух само:

"Спокойно, тате, има поне 2 здрави колела!".

Казах на приятеля си, че не изпитвам особена сигурност в настоящата ни връзка, а той ми отговори, че трябва да започна да пия лекарства.

Осъзнах, че ходя на сън. Разбрах това, след като се озовах в стаята на брат ми, напикала съм неговите дрехи и след това съм се събудила. Лошото е, че той ми сподели, че това далеч не е моят първи път. 

Това е 3-я месец от моята диета. И всеки сън, който имам е джънк храна. Всяка вечер, без никакви изключниея. 

Фурната ми експлоадира, при това само една седмица след като спря да работи и хладилника ми.

В 3-я месец от бременността си, станах жертва на най-жестокото газоотделяне от страна на мъжа ми. В резултат на това оповръщах цялата маса и прекарах следващите 20 минути в преживяването на този толкова зловещ момент. С какво беше зает той? Пишеше на приятелите си забележителния тайминг. 

Докато гушках любимата и се бяхме притиснали един в друг, всичко беше прекрасно. Проблемите започнаха в малките часове на нощта, когато за пореден път се събудих от мощен газоотделящ се залп. Откакто е вегетарианец, това е положението. 

Паднах от приятелката си на тенис на маса с резултат от 21 на 3. Тя ми каза, че съм паднал, защото не я уважавам и не ми говори вече цял ден. Очевидно не може да ѝ обясня, че наистина съм толкова слаб на тенис на маса. 

Като фотограф на бельо, трябва да ви кажа, че днес беше невъзможно да не видя болката на мъжки модел на бельо, който трябваше да стисне зъби и да постави чорап в бельото, за да можем да довършим сцената.

Съпругът ми изпрати дъщеря ни, в момента е в 7-и клас, на училище с бурка. Причината за неговото решение е фактът, че вчера беше върната от училище, защото ръкавите на блузата ѝ били с 1.3 сантиметра по-къси. Аз лично нямам проблеми с бурката, но знам, че е направил всичко това, защото учителката е и жена на пастора. 

Понеже не съм правила секс твърде дълго време, всеки път, когато изпитам оргазъм, изчаквам няколко часа и получавам моя любим месечен цикъл! 

Докато съпругата ми седеше до мен, заобиколена от роднини и приятели, започна да търси човека в социалната мрежа, с когото ми беше изневерила, на нейния телефон, докато седя до нея. 

Един от възрастните клиенти на хотела успя да се насере на пода, точно след като го бях почистила. Освен това реши и да го размаже по стените. 

Докато разменях мемета с една от колежките, без да искам успях да си пратя и оназиработа. Следобед ще имам среща с HR-a. 

Натисках се с някакъв симпатяга от бара в тоалетната. За жалост ни прекъсна почукване по вратата на тоалетната - приятелката му не била особено очарована. 

Разбрах, че приятелката ми се е сдобила с вибратор и го е използвала през последните две седмици. Когато повдигнах темата, тя ми отговори, че той я е карал да свърши повече, отколкото аз съм успявал за същото време. 

След като признах на родителите ми, че съм гей, излизах с приятеля си от вкъщи, когато баща ми ме засече на входната врата. С празен мъртвешки поглед в очите, той ми каза: "Смучи го като шампион довечера, сине!". 

Прибрах се вкъщи, за да си почина от работа и най-накрая да се срещна с родителите си, да хапна нещо топло и да се порадвам на живота. Вместо това, открих родителите ми да правят секс на кухненската маса. Те не ме видяха, че съм се върнал, аз се направих, че ме няма и след това заедно вечеряхме... на същата маса! 

Запознах се с родителите на приятеля ми. Всичко е наред, но в един момент се появи баща му, който нямаше нищо против да ни пита какво ще вечеряме, докато правихме секс. Притеснителното е, че стоя там, докато не получи отговор от приятеля ми. Още по-притеснителното е, че накрая заяви, че аз съм "Жената"! 

Докато работех като поддръжка в магазин за мебели и обзавеждане. Чух, че трябва да отида до секцията на тоалетните, защото има проблем. Не, този път никой не седеш на монтажните тоалетни чинии, а просто двама души правеха секс в една от изложените бани. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!