Животът е гаден в понеделник

За първи път бихме искали да покажем колко гаден може да бъде животът, но вместо да съчувстваме на грешниците, предпочитаме да потъркваме доволно ръце, защото почиваме и това се случва твърде рядко. Предварително благодарим на всички, които са решили да ни изпратят алкохол в офиса, но ще приемаме чак в сряда. Представяме по-сладката селекция на "Животът е гаден".

Изпратиха ме в командировка в Китай. Вече два пъти ме спират хора, за да ми кажат, че приличам на Владимир Путин. 

Излезнах с един мъж, който много ми допадна от самото начало. Прекарахме вечерта и в 4 часа сутринта бяхме пред дома му, за да видим бившата му приятелка да го чака пред вратата. Оказа се, че те живеят заедно.

Полицията ми написа фиш, защото съм карал и пишел на телефона. Това зарязване ми струва точно 180 долара.

Реших да почистя градината от падналите листа. Събрах всички листа и ги хвърлих щастливо над главата ми. Сигурна съм, че 9-годишният син на съседите не е очаквал да види мъртвата си котка да излита заедно с тях.

Играех хокей заедно с приятелите си и един от моите съотборници реши да удря шайбата така, сякаш е голф стик. Наистина пропусна шайбата, но пък ме уцели право във вагината!

Беше ми съобщено, че настоящата ми "приятелка" е с мен, за да ме използва като транспорт. Дори ме е запаметила в телефона си с количка за профилна снимка. 

Решихме да си подарим умни часовници с мъжа ми. През цялото време се гонихме и се преструвахме, че сме Джеймс Бонд със специалният лазерен часовник. И всичко беше прекрасно, преди да дойде полицията, защото съседът се притеснявал, че не излизаме от храстите му.

Майка ми реши да поправи всички правописни грешки в дневника ми, където пишех за самоубийство. Получих забележка за правописните грешки. Това е всичко.

Разбрах, че получавам 2-ка на дипломната си работа и всичко това, защото моите колеги забравили да сложат името ми в проекта.

Шефът ми реши да дойде на почивка с мен, за да е сигурен, че съм отишъл на ваканция.

Малоумният ми съквартирант, който прекарва всички дни в квартирата, за да пуска музиката да дъни до небето, достигна нов връх на тъпотията - пуска коледни песни!

Днес трябваше да седя и да гледам сватбата на най-добрия ми приятел с любовта на моя живот. И естествено, че трябваше да се усмихвам. 

Установих, че човек може да си размести чельостта само с прозявка. Пиша ви от болницата, изглеждайки като пълен психопат. 

Не вярвах, че сестра ми може да се ядоса толкова, че да изпразне котешката тоалетна и да скрие съдържанието навсякъде в моята стая.

След цял месец разбрах, че цялото семейство е използвало моята четка за зъби в продължение на месец!

Отидохме на почивка в Тунис, но понеже беше горещо и през нощта, реших да спя в градината на бунгалото. Събудих се в 3 през нощта, защото нещо ме ближеше по лицето. Мислех, че е куче, но се оказа, че е камила!

5-годишният ми син реши да прояви смелост и най-накрая да каже истината - мъжът ми ме напуска заради друга жена.

Възрастната жена, за която се грижа, побесня и ме уволни! Не съм направил нищо толкова лошо, просто забравих да нахраня въображаемия й приятел.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!