Животът е много гаден

Във вторник искаме да погледнем и към чуждите човешки несправедливости, за да сме сигурни, че лошото настроение на съдбата не е спряло само при нас. По тази причина предлагаме да надникнеш много сериозно и към другите пострадали. По тази причина сервираме човешката несправедливост на глобално ниво. Животът е гаден и те ще ти го докажат. 

 

Жената, с която имахме няколко срещи за секс, официално заяви, че не може да преминем на следващото ниво, защото е омъжена и потенциалният развод ще затрудни получаването на виза. 

Синът ми се провлачи по корем, за да го заведа на уролог, защото имал много сериозен обрив на пениса си. Взех си неплатен ден отпуск, отидохме при лекаря, след 5 минути излезе със сълзи на очите, за да обясни, че малкият е протъркал героя в старанието си. 

Прибрах се вкъщи, за да разбера, че цялата ми колекция от екшън фигурки е изчезнала. Според родителите ми, аз съм вече голям за играчки, затова отворили всички и ги дарили. Същата колекция в интернет се оценява на повече от 20 000 долара. 

Обадих се на любовницата на мъжа ми, за да се разберем веднъж завинаги. Вместо нея, на телефна се появи нейният съпруг и моментално започна да ме ухажва. Първо искаше да разбере дали си падам по двойно проникване както жена му и разбира се, чудеше се защо съм се забивала толкова във включването в малката им оргия. 

Цял ден приятелката ми изпращаше съобщения, че е супер възбудена и иска да правим секс. Нейното желание било да си тръгна малко по-рано от работа, за да може да се възползвам от промоцията. Влязох в скандал с шефа и колегите, но щом стигнах вкъщи, тя ми беше бясна и ми обясни, че не иска да ме вижда повече. 

Станах рано за първа смяна в ресторанта, пропуснах да се гримирам, но се постарах да бъда вежлива с всички и усмихната. Мениджърът дойде да ми каже, че изглеждам страшно уморена. Обясних, че не нося грим, а той красноречиво отвърна "Май ще трябва да започнеш да носиш!". 

На първия ден от мечтаната ми работа, успях да изпусна много чувствителна техника за 700 долара на земята. 

Пробвах най-различни рокли за сватба, когато се оказа, че е дошъл цикълът ми. Едва на 6-тата рокля разбрах, че буквално правя японското знаме. Фирмата иска да ги платя, аз не мога да си ги позволя. 

Отидох да си сменя сим картата на телефона. Един от служителите реши да провери дали имам мобилен интернет и отвори браузъра ми - 2 страници с порно изскочиха веднага! 

Реших да се разделя с приятеля ми, защото вече нямаше емоция, нито страст. Изчаках го да се прибере, споделих му всичко и се приготвих да си тръгвам. На изпроводяк, той ми връчи букет с рози и кученце - за него спестявам цяла година. 

Убедих съквартиранта ми да започне отново да търси жени. Свали си тиндър и първия му мач беше с моята приятелка. 

Имах бизнесреща с приятелката ми, която работи в същата фирма като моята, но сме в различни екипи. Срещата беше с цел да освободи екипите ни.

След като се увих в одеяло, за да поспя, паметта ми напомни, че това е одеялото, на което котката ми мастурбира. 

Празнувам 2 години от сватбата, както и 2 години без секс, защото според жената "Вече сме женени, нямаме нужда да го правим!". 

Чичо ми като самообявен гений, реши да сготви пуйка, но вместо да чака 8 часа пред фурната, предпочете да удвои температурата , за да спести двойно повече време. Пожарната трябваше да дойде, за да спре огненото кълбо, което някога беше кухня. 

Говорих си за секс с моя приятел. Питах го дали някога е свършвал в жена, а той ме погледна спокойно и заяви "Мило, имам син, не помниш ли?". 

Заварих 19-годишния ми доведен син да мастурбира на чифт мои гащи. Неговото оправдание? Помислил, че принадлежат на 17-годишната ми дъщеря. 

Котката ми се изака на пода в хола. След като го почистих, мога да бъда категорична, че останалите дарове са от съквартиранта ми. Също така го подозирам в пълнене на котешката тоалетна.

Днес играехме на вързано на пс4-ката и се справяхме отлично с клана. Моята приятелка реши да изключи конзолата, защото не съм ѝ обръщал достатъчно внимание. Миналата седмица бяхме на почивка заедно. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!