Английските учени: Мъжкото приятелство е по-силно от всичко

Всички са по-щастливи, когато в една компания има мъже. Това е заключението, до което достигат английските учени, след като разбират, че мъжете все по-често се чувстват щастливи, когато могат да говорят за футбол и коли. Макар и в края на 20-и век, отношенията между мъже да се класифицират едва ли не като предпоставка за хомо преживявания, днес мъжете са осъзнали своята грешка и берат плодовете на труда си. Оказва се, че мъжете са по-щастливи, когато са в мъжката компания. Няма значение дали до вас стои Мис Калифорния или Мара Питбула, положението винаги ще е едно и също - жените внасят смут в системата и дразнят главите (горни и долни). Учените направили интересно проучване, в което заявили, че мъжкото съсловие може да има минимум 1 приятел, с който да се споделят отношения без граници, лични тайни, да се изразяват чувства и дори да спят в едно легло, без да има някакви сексуални отношения.

С други думи, сети се за всеки път, в който си се направил на тамагочи и накрая те приютяват в чужда квартира, защото няма да преживееш полевите условия на Слънчака. 29 от 30-те интервюирани признават, че са прегръщали своя боен другар, което не ни учудва. И знаете ли кое е най-забавното, всички са заявили, че са се почувствали много, ама много по-малко съдени от приятелите си, отколкото от своята половинка. Изобщо, мъжете си търсят мъже, когато житейските им проблеми започнат да тежат. Никой не ги съди, винаги ще има едно шише с домашна за лекуване на вътрешни рани и душата, както и що помогне за по-лесното изправяне. Мъжът е гръб, бицепс, трицепс и всичко останало за своя брат. За успешната мъжка връзка, господата изискват само емоционална връзка и личностно развитие, за успешна връзка между мъж и жена се изискват тези двете и сексуална връзка. С други думи, жените винаги развалят всичко със секс, да не кажете после, че сме ние.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 ноември 2018 | 09:23