Арената на Хитлер се разпада

Една от най-големите арени в Германия може да бъде разрушена, след като била любимата на Хитлер и именно на нея са произнесени някои зловещи речи на диктатора. Легендарната Зепленфелд арена е събирала около 200 000 души с една единствена цел - да чуят речите на фюрера.

Арената днес е в окаяно състояние и не приема никакви посетители, защото може да се срути, а най-лошото е, че немското общество изпитва смесени чувства и не може да бъде сигурно дали наистина да ремонтира историческото място за 60 милиона паунда или да го остави да се самоунищожи. Основното желание на масата е свързано с пощадяването на Зепленфелд, но мнозина смятат, че арената няма да бъде посещавана и парите ще бъдат инвестирани напразно. Някои историци смятат, че арената е политическия еквивалент на Чернобил и трябва да бъде върнато на природата, вместо да се ремонтира. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
fr46456ygdcs
30 март 2017 | 16:01

cr346467rhsvczxvmkaskoADKM FD453456YGFFFFdd bvu67i4yhgfdh

afs
05 януари 2016 | 19:59

Дайте ни голи каки, стига с тия глупости!

ддв
04 януари 2016 | 21:44

Глупости, Германия е проректорат на САЩ.След 1945г, САЩ, Великобритания и Франция са държавите пред които Германия се отчита за всеки разход.Когато се създава ЕС Великобритания и Франция решават , че Германия вече не трябва де се отчита пред тях,защото са едно но САЩ все още контролира ФРГ.Канслера на Германия при встъпване на поста подписва документ за вярност към САЩ. Германия няма правп за ядрено оръжие ма територията си , единствено ако не е на САЩ.