Бъркането в носа и консумирането на съдържанието може да е полезно

Бъркането в носа, това златно занимание, показва, че еволюцията кара по магистралата и пропуска доста специфични преживявания. Познаваш поне един човек, злоупотребявал с ноздрите си до степен, която напомня сцена на Brazzers и други човешки отверстия, но по стара традиция всички ще отричат. Важното в този специфичен момент е, че секретът в носа се формира от слуз, прах и всякакви други мръсотии, намиращи се във въздуха. Формирането там е далеч по-разумно от белите дробове, макар и понякога да придобива различно агрегатно състояние. Продължението на историята завършва с момента, когато пръстът обере всичко и реши да го консумира.

Повярвайте, такава гурме кухня все още не съществува. Въпреки това има един човек, назоваващ се Скот Напър, професор по биохимия от университета в Саскачеван, Канада, вярващ, че това е много разумно действие. Макар и отвратителна, теорията има някаква  логика, чрез консумация на микробите от въздушните секрети, тялото може по-лесно да подготви своята имунна система за борба с микробите. И по-важното, човекът възнамерява да тества теорията си. За целта, той смята да инжектира определена молекула в носовете на своите респоденти. Половината от тях, неизбежно ще трябва да консумират съдържанието от носа. На финала, професорът ще провери как наистина реагира тялото на молекулата, след като респондентът бъде инжектиран. На този етап има един проблем - липсват достатъчно доброволци, които да изпълнят мисията си, а това е зле. За човечеството се прави, бе, гадове! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 ноември 2018 | 09:22