Facebook ще се погрижи за бившите

Социалната мрежа е решила да промени няколко правила, след като стана ясно, че е отговорна за нещастието на много потребители. Отдавна е модно да споделите в мрежата, че сте обвързани или женени, ала никога не сме смятали, че социалният статус е от особено значение. Facebook вече ще бъде съпричастен с вашите лични драми и ще ви позволи най-накрая да не виждате повечето постове на бившата или бившия партньор.

Благодарение на новата добавка, вие имате пълната възможност да отбележите, че искате да си почините от партньора и да пропускате изявите в социалната мрежа. Опцията се нарича "Take a break" и автоматично ще филтрира активността, предпазвайки ви от евентуални раздразнения и допълнителни драми. Идеята на екипа е, че най-накрая ще може да позволи по-приятелски отношения и след раздялата, редуцирайки по-важните събития, които не биха били от особено значение за бившите в живота. Благодарение на тази иновация, просто няма да е необходимо да блокирате човека. Ще можете да лимитирате всичко, което той може а вижда, както и вие бихте могли да виждате от него. Да ограничите достъпа до някои от кадрите, както и да изберете кой може да ги вижда. Първите тестове на тази допълнителна опция ще бъдат направени в САЩ и след това ще могат да получат достъп и в останалите страни.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Rocky
13 май 2016 | 18:31

The choice of using RAID5 was kind of arbitrary. One of our beta customers was benchmarking us against MyISAM on a RAID 5, so we did the same thing. It would be interesting to try another RAID coaitgurnifon. If you can do better than we did, it might form the basis for a winning entry!

Е де
20 ноември 2015 | 20:01

Кво му е новото, от сума време можеш да избираш кой какво да вижда от твоите неща и какво да ти излиза на стената от другите... ЪЪ?