Играчките на McDonalds псуват

Въпреки негативните мнение за заведенията за бързо хранене, мечтата на всяко малко момче беше да отиде в McDonalds и да успее да извие ръцете на родителите си за детско меню. Никой не се интересуваше толкова от храната, колкото от факта, че вътре имаше готина играчка, която често си заслужаваше. Така се сдобихме с фигура на ActionMan, някоя друга количка и миньони. Последните дойдоха миналата година, когато установихме, че са перфектен интериор за колата.

Детското меню в САЩ е заредено с малките жълти човечета, които могат да движат крайниците си или евентуално да казват някоя забавна реплика, докато не става ясно, че много родители са бесни, защото жълтото човече казва "What the f*ck!". Обидените родители потърсили сметка за острия език, а някои от висшестоящите във веригата са обяснили, че говоримият език е миньонски - комбинация от много езици, безсмислени думи и звуци. Говоренето с нецензурни думи е изключително съвпадение и гарантират, че никой не е поставил тази реплика нарочно. Предполага се, че във следващата партида ще бъдат направени промените, а до тогава със сигурност ще има още много гневни родители. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
09 юли 2015 | 13:54

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g