Интернет сайт може да убие вашия iPhone

Един интернет сайт за пореден път доказва, че безгрешните хора от Apple са успели да пропуснат една особена подробност - модерните и напреднали iPhone-и са способни да се самоунищожат, след като отворите определен интернет сайт през Safari. Идеята на този сайт е, че само за секунди успява да претовари паметта на телефона, след това да го накара да прегрее и накрая да се изключи завинаги.

В съдържанието ще откриете скромен Java код, който вкарва телефона в един безкраен цикъл, докато самото Safari не забие и след това не претовари целия телефон. Сайтът е разработен от Матю Браян, който работи във фирма за интернет сигурност и често тества как се държи телефона с определени сайтове. Резултатът е фатален, а някои хора все пак са го открили и са решили, че могат да се пошегуват с приятели, докато не се оказало, че умният телефон наистина няма да се включи повече. Сайтът се казва "www.crashsafari.com" и препоръчваме на всички да не го отварят, ако не искат да се разправят с гаранции или търсенето на сервиз. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
28 януари 2016 | 16:58

Офис компютрите на тия са Apple, та като пишат да внимават...

28 януари 2016 | 16:56

10 реда= 10 простотии

Един там
26 януари 2016 | 20:19

Само не знам как може в една 10 редова новина да не кажете нищо вярно. Първо езикът е Javascript, ама то пък къде Java, там и javascript, нали така? Второ цикълът не е безкраен и трето, това което прави е да вкарва в history-то доста големи string-ве, което довежда до бързо запълване на паметта и натоварване на процесора. И не на последно място телефонът не може да умре от това.

p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg
26 януари 2016 | 14:23

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50(OБНОВЕН) ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE