Легло за мобилните телефони
Замисляли ли сте се защо мъжете винаги обичат повече своите джаджи, отколкото хората? Не? Значи само ние имаме този проблем и веднага ще споделим отговора - джаджите обичат само нас и са верни. Те оценяват нашите инвестиции и отделено време в тях, износват се, но доставят онова удоволствие, което никога не сме получавали от нещо друго. Ето защо бяхме впечатлени, когато Ариана Хъфингтон предлага първото легло за мобилни телефони. 
Това означава, че ще имате около 10 телефона, които да поставите на леглото, както и две допълнителни места за таблети. Идеята на дамата е била да предложи отделно място за телефоните, което да не е в спалнята. Защо? Някои хора все още предпочитат добрия сън без никакви вибрации и малки "социални трагедии". Единственият недостатък е цената от 100 долара - за толкова можете да купите голямо легло на телефоните. Това изобщо няма да е странно, нали?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
06 декември 2016 | 16:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 52 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE