Обществото е готово да се обижда на всичко

Кръчмите отдавна са известни с красивите и оригинални идеи върху черната дъска. Благодарение на тях, мнозина имат малко по-добро настроение. Благодарение на Мики Куин, някои хора са намерили време, за да пуснат редица жалби и да започнат да се карат с човека, защото надписите били обидни. Анонимните сигнали развалят цялото удоволствие и практически напомнят на малките деца, които ви издаваха, когато нямахте домашно.

Мики получил обаждане от полицаи, които го помолили да смени знака, въпреки факта, че самите те нямали какво да направят. Обидният надпис в случа бил "Fat people are harder to kidnap - stay safe.". Доносникът казал на полицаите, че това не било забавно, защото хората биват отвличани всеки ден. Съгласни сме с него, но нека не забравяме, че надписът на Мики е практически верен, защото всеки ще се изпоти, ако се опита да отвлече Любо Ганев, нали? Въпреки всичко, Мики сменил надписа и сложил следващия забавен текст, надявайки се, че няма да има повече досадни сигнали. Поставяме и някои други оригинални табели, които биха могли да накарат човек да се усмихне и се надяваме, че хората ще спрат да полудяват от всеки надпис. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!