Оралната любов може да оглуши жената

Всеки път, когато любимата демонстрира своята орална подкрепа, трябва да се замислите за нещо много важно - слухът ѝ! Д-р Карл Кужелницки е бил поканен от австралийско радио, където да отговаря на сложни въпроси относно преживяванията в леглото. Обикновено, докторът винаги е имал какво да каже по всяка тема, но след около 30 години практика, за първи път останал без думи. Ето какво наистина го е притеснило.

Жена се обадила по телефона, за да обясни, че изпитва един много интересен страничен ефект, когато поема оралната отговорност в леглото. Всеки път, щом дамата поемала оралната отговорност, губила слуха си за известно време. Оказва се, че зад опита на сексолога няма такива оплаквания от клиенти, следователно в ефир е трябвало да провери и да помоли и други зрителки да се обадят, ако изпитват тези проблеми.

Причината за всичко това е, че когато дълбокото гърло е по-скоро плитко и засяга дъното на гърлото. Щом започне да се упражнява някакво напрежение там, въздухът във вътрешното ухо започва да се компресира и съответно обездвижва тъпънчето на ухото и точно това води до временната загуба на слуха. Разбира се, всичко това може да е само теория.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 ноември 2018 | 09:23