Пътят към безсмъртието

Технологична компания е съобщила в интернет, че вече познава тайната на дълголетието и ще може да предложи вечен живот на своите клиенти, както и преместване на човешката душа в изкуствено тяло. Може и да ви се струва доста странно, но компанията Humai работи именно върху технология, която ще възкресява хората. Те влагат всичко в нанотехнологиите и изкуствения интелект и са сигурни, че точно след три десетилетия ще могат да спасяват човешката душа, позволявайки й да продължи своето съществуване.

Компанията използва нанотехнологиите, за да запази всички данни за личността, фокусирайки се върху стила на говорене, поведението и ще добави допълнителни екстри като основни функции на човешкото тяло. Данните ще бъдат кодирани в многоточкова сензорна технология, с която изкуственото тяло да работи, използвайки мозъка на човешкото същество. Humai създават приемник, който ще може да използва един от най-мощните процесори, които някога са създавани. Ако смятате, че можете да оцелеете през следващите 30 години, тогава имате сериозни шансове да се превърнете в безсмъртни същества.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!