Похитителят на Наташа Кампуш не се е самоубил

Експерти по случая "Наташа Кампуш" споделят, че нейният насилник и похитител може да е бил убит. Наташа е отвлечена по пътя си към училище от Вофлганг Приклопил, който я държи в килия точно 3096 дена. Зловещата история е превърната в един доста впечатляващ филм, който препоръчваме с две ръце. Днес се оказва, че властите не са категорични в самоубийството на Волфганг. Официалната версия е, че той скача под влака, когато Наташа успява да избяга от дома му, но сега има втора версия.

Криминолозите смятат, че мъжът е бил убит и след това е изхвърлен на релсите. Карл Крол, чийто брат е водил криминалното разследване, си спомня как е поискал специална комисия да разследва случая, защото не вярвал изобщо в самоубийствинета теория. И до днес двамата твърдят, че смъртта му е била изключително съмнителна. При прибирането на тялото, ключови улики са били унищожени и по този начин разследващите са били заблудени. 10 години по-късно съдът продължава да твърди, че докато не бъдат представени улики, които доказват теорията за убийство пред самоубийство. Каквато и да е истинската история, очевидно е, че никога няма да я разберем.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
20 април 2016 | 15:13

10 години по-късно съдът продължава да твърди, че докато не бъдат представени улики, които доказват теорията за убийство пред самоубийство - тогава какво?

20 април 2016 | 15:12

самоубийствинета - интересна дума