Псуването е доказателство за богат речник

Нови изследване показва, че хората, които могат да псуват на повече от един език, имат много по-сериозен и богат речник, за разлика от по-възпитаните. Благодарение на изследователите от журнала по езикова култура, вече можем спокойно да кажем, че псуването е индикатор на много по-възвишени фактори от познатите.

Острите езици принадлежат на много по-уверените люде. Учените накарали аудиторията да каже максимален брой псувни за 60 секунди и след това трябвало да кажат и точно толкова животни. Хората, които се справили с псувните, се справили и с животните. Единственият проблем е, че ако псувате често, обществото ще ви сметне за мързеливи, слаби и глупави хора, което изобщо не е така. Истината е, че това е точно обратното. Според учените, употребата на забранени термини доказва наличието на много по-сериозно лингвистично присъствие. Това доказва и най-големите ни подозрения - северозапада паза най-големите гении на света!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
16 декември 2015 | 15:25

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

...
16 декември 2015 | 07:25

северозапада "паза", какво означава паза?