Sony Playstation 4

Златното дете на Sony ще се появи в магазините скоро, но с него ще трябва да се подготвиш и за следващата заплата. В офиса разполагаме с PS3 и гарантираме, че е много добра конзола, която не избухва в пламъци. И ако си решил, че ще правиш прехода към следващото поколение, тогава ще споделим, че цената на конзолата е само 399 долара.

Препоръчваме да огледаш всички оферти в интернет, защото цените са много по-справедливи. В комплекта ще получиш джойстик Playstation Eye. Компанията споделя, че ще губи по 60 долара за всяка произведена единица, но смята да възвърне загубите с предстоящ софтуер и допълнителен хардуер. Точната дата е 15 ноември. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
16 октомври 2013 | 18:30

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
15 октомври 2013 | 10:44

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!