Старите мобилни телефони са много по-добри

И докато всички преследват новите телефони, експертите разкриха една отдавна подозирана истина – старите телефони бяха по-добри. Ново проучване на един от регулаторите в Англия Ofcom е потвърдил, че старите телефони са били с много по-добър сигнал и изпраща по-бързо текстови съобщения за разлика от останалите умни телефони.

Изследването в лабораторни условия показва, че въпреки новите технологии, бързите процесори и екстрите, старите телефони са много по-добри и могат да ви задоволят в основното качество – провеждането на телефонни разговори. Изследователите забелязали, че слабият телефонен сигнал в умния телефон е около 10 пъти по-силен, за разлика от този в старите телефони, който може да е минимален и пак да е достатъчен, за да говорите. В 4G мрежите е необходимо да имате 7 пъти по-силен сигнал, за да можете да получавате или изпращате информация. Най-често става така, че новите мобилни телефони са изработени най-често от метали, които забавят сигнала. Подобна аномалия не се е наблюдавала при старите пластмасови телефони.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
05 декември 2015 | 20:09

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g