Windows 10 разкри порното на потребител

Порното не би трябвало да се смята за някакъв особен грях, след като е научно доказано, че има положително влияние, когато го споделяте с партньорката. Важно е да се подготвите, когато ще изисквате специалното внимание на жената. Налага се да откриете правилния жанр, да създадете атмосфера и да бъдете подготвени за най-абсурдните женски реакции.

Всичко това може да се постигне и с помощта на Windows 10, който разполага с достатъчно програми, които да създадат правилната атмосфера, но за жалост не са били използвани от човек с името FalloutBoS, който разказва в Reddit, че новата версия на операционната система е успяла да изиграе много лошо шега.

След като е била инсталирана, рестрикциите за скрити снимки са паднали, а самият "BoS" трябвало да види някои доста колоритни сцени с жена си, докато скрийнсейвърът ги сменял една след друга. По подразбиране, новата операционна система използва снимките от папка "MyPictures" за създаването на скрийн сейвър. Единственият проблем е, че този почитател на розови снимки, е решил да остави всичките на грешното място, предоставяйки пълен достъп на операционната система. Винаги сме знаели, че порното трябва да се държи на други места!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
z a g u b i s i v r e m e t o. ovo . bg
04 август 2015 | 18:00

НАМЕРИ СИ РАБОТА БЕ КЕЛЕШ ГЛУПАВ,И НЕ ПОДВЕЖДАЙ ХОРАТА С ГЛУПОСТИТЕ СИ ЯСНО,ЩЕ СТОЯ АЗ ДЕНОНОЩНО НА КОМПЮТЪРА ЗА 5$ НА МЕСЕЦ,АЙДЕ НЕМА НУЖДА,ТРЯБВА ДА СИ ДОСТА ЗАДРЪСТЕН ДА СИ МИСЛИШ,ЧЕ ЩЕ ПЕЧЕЛИШ ПАРИ ОТ КОМПЮТЪРА СИ БЕЗ ДА ВЛАГАШ В НЕЩО,И БЕЗ ДА СИ МРЪДНЕШ ПРЪСТА ЗАРАДИ ДЕБЕЛИЯ СИ ГЪЗ!

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
04 август 2015 | 14:55

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g