Защо женската козметика е по-скъпа

Либералните демократи в Англия възнамеряват да се изправят срещу високите такси за дамски продукти, особено тези за окосмяването. Според Кристин Джардин, член на Единбург запад, цената, според дамата, е дискриминираща между мъже и жени. 

"Напълно неприемливо е, че през 2019 година, жените и момичетата трябва да плащат повече от мъжете за продукти като самобръсначки и дезодоранти. Продуктите в магазина са винаги много по-скъпи от продуктите за мъже. Единствената разлика е в цветовете и е много нечестен финансов удар през цялото време. ", заявява дамата. 

Макар и да съчувстваме много на дамите, които плащат повече за подобни консумативи, искаме да обясним много човешки защо това се случва. Представете си една красива лятна вечер, в която се прибирате, а около вас са цъфнали липите и се пръска аромат на природа и прочие. Качвате се в автобуса, който цял ден е синтезирал ароматите на трудещия се човек. Спомняте ли си каква е? Мда, абортирал пор от миналата седмица, чиято локация в къщата е невъзможна за локализиране. И това е аромата в полза на същите продукти, с които мнозина се мажат всяка сутрин. Причината да са евтини е, че ако не бяха, дори това нямаше да го има, а нещо далеч по-страшно за човешкото обоняние. Това е причината мъжките продукти да бъдат толкова достъпни. Друга важна подробност е, че ако продуктите на жената са наистина скъпи, винаги може да използва мъжките, което и много често правят. Да не забравяме, че при наличието на самобръсначки, които са с N на брой ножчета, няма никакво значение дали ще вземете мъжката или женската, чудото винаги ще бъде за 2-3 дена, преди да набоде брадата. И за финал, специалните щастливи електронни уреди за обезкосмяване влизат в една и съща ценова листа. Както има фотоепилатори за 1000 лева, така ще намерите и феноменалните машинки за обезкосмяване при мъжете, та всичко е добре класифицирано. Та не повишавайте цените на мъжките продукти, положението ще се вмирише рЕзко! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!