Положителни и отрицателни страни

Шефчето дойде в офиса, за да каже, че е време да споделим малко повече за нашите сложни личности. Според него трябва да разкажем за жените, които присъстват в нашия живот. Отворихме малката черни книжка и открихме, че все още не сме писали нищо. Върнахме лентата и се сетихме, че сме девствени.

Единственото хубаво нещо на един девственик е, че става истински джедай със своя светлинен меч (Star Wars much). Единствената приятелка на мен.бг е порно касетката с Памела Андерсън и онзи с татусите. Знаеш, че най-добрият приятел на човека е порното! Ще споделим уроците, които научихме с нашите любимки Джена, Ники, Шийла и др-те приятелки.

Ползите от порното

1. Различни захвати

Първата злобарка винаги се прави със захвата на състезател от Moto GP. После разбираш от дамите, че съществуват и други хватки за анакондата. Благодарение на тях ще продължаваме да се въздържаме от социализация с други същества.


2. Винаги има време

... за порно. Прибираш се и пускаш някой друг труд с любезното съдействие на силиконовата долина. Порното не страда от цикъл, а е повече от ясно, че ние сме вечни партньори с Мара Шепова! Забравяш и за всички посещения и раздумки, които ще ти отнемат векове и цялото мъчение за половин час, мерси. Добавяме новия хард и продължаваме с опитите за хак на Brazzers


3. Издържливост

Стартираш с 5-минутен маратон и продължаваш с часове и дни. Препоръчваме да се запасиш с крем за ръце, хартиени кърпи и слушалки, щото съседката е жена на години и се стряска, когато хората с големите тръби се разписват върху нещастницата. Жалко, че нито една жена няма да разбере за какво говорим, 'щото не ни *бат!


Отрицателните черти


1. Мърдясваш

При нас няма да се случи, но порното ще убие сексуалната ти активност. Предпочиташ да лежиш и да оставиш бамбината да се люшка от вятъра. Няма да сменяш пози, а да не говорим за лизинг и други екзотични прищевки на кифлата. Повтаряме за пореден път, че сексът е предназначен за нас, а жените са, за да ти е хубаво!


2. Разочарование

Точно се подготвяш за масово изнасилване и се оказва, че си довел поредното дърво. Забрави за гърлените изпълнения, 666, а задният й двор ще бъде по-здрав от берлинската стена. Единствените моментите, в които ще получиш това удоволствие е когато си платиш - струва скъпо!


3. Контузии

Случват се рядко, но знаеш, че си карък и можеш да се осакатиш. Проблемите са възможни, когато осъзнаеш, че стандартните захвати не стават, а грейпфрутът от микровълновата не е толкова възбуждащ. Ръкоблудството е един от мъжките спортове, който може да докаже, че с две ръце и фантазия можеш да направиш пръстово оригами с формата на вагина.


Заключение

От чичо Чарли знаем, че винаги има време за едно куики. Ще перифразираме идеята, за да се получи нещо извратено като "Винаги има време за задоволяване на нуждите... в заседателната зала, където не влиза никой!".

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!