10 причини да правиш повече секс

Сексът е нещо полезно. Нареждаме го на второ място след храненето, защото гладна змия не "фърга", както би се изразил един господин от Търговище за своите BMW-та. Обикновено има само един проблем, който може да те спре - липсва втория участник от женски пол. Ако милото винаги си търси извинения и не желае да те целуне по главата, използвай следните факти, за да й напомниш, че и ти си човек и ти трябва да се радваш на малките удоволствия от живота. Ето най-добрите причини за по-често мачкане на чаршафите. 


1. Ставаш по-умен

Точно така! Търкането на чаршафите ще помогне за създаването на повече мозъчни клетки. Това поне смятат хората от университета в Мериленд, които са наблюдавали тази аномалия след полов контакт. За жалост, изследователите не могат да кажат същото за ръкоблудството, язък! Толкова умни щяхме да бъдем! 

2. Повече щастие

Не сме видели някой да е тъжен след полов контакт, освен ако не е в леглото с Искра Фидосова, но тогава вече не е въпрос на избор. Сексът прави хората много по-щастливи и спокойни. Ние сме за един живот с по-малко стрес! Сега трябва да намерим само онези, които да ни "олабят" малко! 

3. Повече здраве

Жените са тези, които ни убиват, но те могат и да помогнат за оздравяването. Според хората от Пенсилвания, жената пази ключа за по-здравата имунна система. Правилно, краката водят точно там.

4. Сън

Ние заспиваме след секс, защото това е най-добрата награда. Освен това сме се трудили достатъчно, за да заслужим почивката. Отново се смята, че това е най-добрият сън, който можем да имаме. Милото, може да те приспи на време! 

5. Оргазмът спира болката

Отговорен за това твърдение е Бари Комисарук. Едно куики може да премахне главоболието и някои други болки по тялото, разбира се, ако не е анален секс. 

6. Еакулацията пази простата

С други думи, всеки път, когато вземеш нещата в свои ръце, работиш върху собственото си здраве. Трябва да правиш профилката около 21 пъти на месец, за да е сигурно, че простата е здрава. Това обяснява защо лекарствата от този тип не се продават. Всички сме здрави като бикове! 

7. Сърцето на милото

Както задника, може да се пръсне от любов. Препоръчваме да пръскаш (буквално и преносно) второто. Оказва се, че след всеки полов контакт, ти подобряваш нейното кръвообращение, което е достатъчна причина да й мине главата и всички останали проблеми по тялото. Да не забравяме, че сексът лекува и главоболието! 

8. Повече секс, повече интимност

Или с други думи, колкото повече, толкова повече! Жените, които са сексуално щастливи и обгрижени ще бъдат и много по-интимни. Това означава, че си на крачка от свирка на паркинга, клатене в автобуса и опорочаване на нощния влак. 

9. Червеният месец

Ако си я обгрижил достатъчно. Цикълът й става по-поносим. Научно доказано е, че жените, които крещят преди червената светлина са по-тихи през останалото време. Сам си виновен, ако твоята те гледа като онази нещастна гад, която съществува благодарение на нея. 

10. Без повече махмурлук

Достатъчна е само една музикална програма от нейна страна и всичко ти минава веднага. Казвали сме много пъти, че оралната любов е като букет за мъжа. Събуди я с желание за букет и ще разбереш, че всичко може да е наред.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Протектори за iPhone
14 януари 2014 | 20:54

prodavalnik . com/preden-i-zaden-protektor-za-iphone-5-5s-i39720741

Печели Пари Онлайн
14 януари 2014 | 19:28

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g