200 жени забременели без да правят секс

Ето едно интересно откритие на американските учени. Те установили, че около 200 жени са забременели, без да правят секс. В изследването са интервюирани около 7,870 тийнейджърки над 14-годишна възраст. Според лекарите, това е невероятен феномен, който не е възможен. В изследването се взима предвид употребата на видовете предпазни средства, сексуалните срещи, история на месечния цикъл на девойките и дори религиозните нагласи.

Около 0,5% от дамите са признали, че са забременели, без да правят секс. Това не е ли гадно, питаме! Поне да имаха някакво удоволствие, а? Невинните твърдят, че не са имали контакт с мъже и дори не са се здрависвали с мъж. 31% от непорочните са дали и клетва за целомъдрие (горкичките)! В този процент се регистрират и млади девойки, които никога не са говорили за секс с родителите си, имат малко контакти с мъже (нито един сексуален). Тази аномалия не ни харесва, утре ще излезеш, ще се здрависаш с непозната и тя ще ти каже, че е бременна! Уважаеми дами, ако не сме правили секс, не е наше!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
smokeweed
13 август 2015 | 22:38

По-големи глупости не бях чел .

Бо
24 юни 2015 | 15:12

Може да са забременени от извънземни с изтриване на паметта!

02 май 2014 | 18:36

kosio
21 декември 2013 | 00:56

Няма такъв филм, просто, изкараха се девици всички и са жертва на непорочно зачатие. Както казва д-р Хаус "everybody lies".

Печели Пари Онлайн
19 декември 2013 | 20:12

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g