Алкохолът е помогнал на 50% от интернет похотливците

Алкохолът винаги е бил навигатор към някои от най-добрите флиртове, а по-големите късметлии получават и малко повече. Мнозина знаят до какво водят няколко питиета в комбинация с малко лоши решения. И докато психолозите смятат, че това може да е най-лошото решение, носейки моментна радост и шансове за тежка депресия, статистиката показва, че има доста хора, които получават малко нежност с любезното съдействие на Дионисий.

Според хората от Match.com, повече от една трета от хората в тяхната социална мрежа не са имали възможност да правят секс в трезво състояние. Мъжете и жените изпитват сериозни затруднения, когато алкохолът не е на масата, за да ги прави малко по-уверени. Повече от 73% от хората са признали, че алкохолът е сериозно помощно средство. Освен увереност, хората ставали и по-освободени от задръжките, които идват с любезното съдействие на всяко общество.

Изчисленията показват, че 47% от мъжете, както и 36 от жените, не биха могли да кажат и дума, ако на масата не присъства чичо Джак, г-н Бийм и други. Това показва, че хората в Match.com не се чувстват толкова уверени, колкото си мислим. Сексолозите предлагат на срамежливците да не прибягват веднага до алкохола и просто да си дадът шанс без социалните подсилватели, защото именно прибързаните решения могат да доведат до повече негативи, отколкото позитиви - никой не иска 18-годишен кредит, нали? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e
06 февруари 2016 | 17:31

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE