Американският чиновник прекарва около 6 часа в порно сайтове

В началото на месеца беше представено едно интересно изследване, в което статистиците представиха резултати от прекараното време в уеб пространството на американските чиновници. Те изобщо не са толкова обещаващи, колкото изглеждат и дори се изненадахме от факта, че по-голямата част от държавните служители висят в порно сайтове. Още по-интересното е, че времето е около 2 до 6 часа. 

Нормално е да изникнат и въпроси относно този феномен като: кой работи през времето, в което и двете ръце са заети? Порно феноменът се появи на хоризонта от 2010 година, когато се оказа, че 9 % от американските служители пускат по един клип със средно времетраене от 13 минути. Данните със сигурност са променени, след като интернет флашката се предлага и в зрънчото на детето. Другият интересен въпрос е насочен към родните чиновници и техните занимания, осъзнаваме фактът, че положението в страната е нещо средно между gang bang порно и scat, но все пак смятаме, че подобно данни ще бъдат интересни за публикуване - все пак им плащаме заплатите, нали? 

От друга страна е редно да споделим, че гледането на този вид клипове в мрежата не трябва да се санкционира, винаги сме смятали, че голата гръд на Лиса Анн може да вдигне КПД-то и затова сме сложили нейното копие на бюрото на един от редакторите, за да гледаме как трепери по време на тежкия работен процес с вдигането на чаши за наздравици.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
16 декември 2014 | 14:52

SEX HER!
15 октомври 2014 | 17:45

Bonnie