Англичаните не са толкова добри в леглото

Честито на всички жени, които са тръгнали към острова, за да си търсят щастието. Винаги сме казвали на всяка партньорка, че българското си е българско и трудно ще открият нещо друго, с което да ни заменят. Жени, какво да ги правиш. За всички от нежния пол, които са решили, че в Англия ще си открият късмета, това няма да стане. Оказва се, че английските лордове не са толкова големи аполони, за каквито най-често се представят. Нали виждаме милионите девойки, които се изсипват на Слънчев бряг, за да усетят балканския дух. Какво имаме предвид?

Средностатистическия англичанин е бил най-много с 10 партньорки в леглото. Момент за малко подигравки, смях и забавление! Всичко е станало ясно, след като 2000 души са участвали в изследването. Истинското число е това, но 20% от жените си признават, че много често са лъгали, за да се представят като по-опитни и добри в леглото. Сякаш няма да разбереш, когато се озовете под завивките, нали? До някаква степен ги разбираме, защото срещнахме жена, която твърди, че може да си помисли за оргазъм и да го изпита. Трябва и само красив мъж, който да види. Замисли се и за онова изследване, в което мъжете мислят за секс около 38% повече от жените. И завършваме с числото 10 в реалния свят. Бедните англичани! 

А ти лъжеш ли за твоята бройка в леглото или си искрен за всички 137 женички, които си поканил в джакузито? 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели пари онлайн
22 ноември 2013 | 18:36

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g