Англичаните просто не правят секс

Все по-често става ясно, че обвързаните хора правят по-малко секс от свободните електрони. Твърдението, че с постоянната партньорка ще получите точно това, което искате, е повече от преувеличено. Доказателството идва от Великобритания, където се оказва, че около 51% от жителите са признали, че половият им живот е абсолютна нула и влиза в категорията на пустинните миражи за последния месец.

Учените са открили, че една от причините за липсата на всякакви ласки се изразява в сериозните опити да зарадват другия и рядко се замислят за собственото си щастие - мъжете сме такива и настояваме да . Изследване на английските сексолози показва, че само 45% от двойките са доволни от своя полов живот. В над 20 000 сесии се оказва, че партньорите са се опитвали многократно да върнат спонтанната страна на сексуалния си живот и да бъдат отново малко по-близки и изобретателни, ала напрегнатото ежедневие води до сериозни проблеми и проваля почти всеки интимен план.

Сексолозите препоръчват на всички с проблеми да не се притесняват от факта, че ще планират по-често своя полов живот, както и да бъдат спокойно, когато са малко по-интимни пред децата си. Другата много важна подробност е, че фокусът на двойките трябва да бъде насочен към положителната страна, а не към негативната, която най-често носи още по-сериозно напрежение във връзката. Изследванията показват, че сексуалното щастие може да варира и човек не трябва да се притеснява, ако миналият месец просто не е имал възможност да получи необходимото.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
12 август 2015 | 13:36

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g