Английски учени: Няма никаква полза от изкуствената жена

Секс куклите вече се превърнаха в новото човешко изкушение и само срещу няколко хиляди долара, можете да изпитвате най-близкия до реален оргазъм. Светът вече произвежда изкуствен интелект,  че една изкуствена вагина ли ще е проблем. Появата на гърлите от кибер кожа води до един много сериозен дебат. Достигайки реалното преживяване до 90% доказва, че човек ще получи една изкуствена свобода. Всеки има право да прави каквото иска, особено щом е в собствения си дом, но някои учени се притесняват. Професор Сюзън Бюли, от кралския университет в Лондон е изследвала промените на сексуалните нагласи след закупуването на подобен продукт и заявила, че няма никакви ползи.

Дори вярването, че ще се намалят венерическите заболявания е много далече от истината. Някои смело подозираха, че човешкият трафик ще се неутрализира, звучащо абсурдно дори и в този момент, може да се неутрализира изцяло. Социалната изолация се засилва още по-сериозно, когато вкъщи Ви очаква репликата. Най-големият подводен камък от една секс кукла е и повишаването на насилието и агресията към нея. Шансовете някой да пожелае да приложи наученото и върху човешко същество, може много скоро да се превърне в реалност. Да не говорим, че ако обществото приеме това за нормално, цената на подобни живи платени услуги ще се изстреля в космоса.  

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!