Английските жени са по-разкрепостени

Добри новини за всички българи, които живеят на острова. Все повече английски дами са готови на сексуални отношения с още една жена в леглото. Процентът варира доста сериозно, след като се оказва, че през 1990 година е имало само 1.8% жени, които са имали нужда от приятни мигове с друга партньорка. 

Този процент за мъжете е 3.6% и не искаме да говорим за него. Учените от лондонския университет и специалисти по Тропическа медицина са установили, че женската сексология се е променила невероятно много в последните години. Британките вече имат два пъти повече партньори и партньорки (20) и процентът на жени, които канят още една жена в леглото се е повишил до 7.7%. Мъжете също имат повече партньорки в леглото и достигат до над 12 дълги връзки в живота си. 

Средностатистическия англичанин мачка чаршафите не по-малко от пет пъти в месеца (аматьори). Цифрите са положителни и за хората на възраст между 65 и 74 години, които споделят, че са имали по един сексуален партньор на година. Учените смятат, че границата на сексуалността се е повишила до 74 години. Ако успееш да откриеш красива англичанка, задължително трябва да й предложиш да доведе приятелка със себе си. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели пари онлайн
10 декември 2013 | 18:51

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g