Да говориш за бившата пред настоящата е разумна стъпка

Ново проучване официално вдига мистерията относно един много стар въпрос: трябва ли да говориш за бившата или не? Оказва се, че по тази тема можеш да откриеш златната среда, споделяйки достатъчно, но не и твърде много. Важното е, че не трябва да говориш на първата среща за предишната, тази тема официално се отваря едва към 4-тата среща. По-важното е, че никога не трябва да повдигаш темата за броя нейни бивши. Не искаш да знаеш, а и не ти трябва. Особена черта е да не прекаляваш много с негативния образ, ясно е, че суперлативите за сатаната извират като финландски гейзер, но е по-добре да покажеш по-сериозен неутралитет. Най-точното описание за бившата трябва да бъде като предишната работа, която си напуснал за новата.

Няма как да говориш за ужасите по-рано, настоящата веднага ще се замисли дали след време няма да запълва същия жесток сектор и тематика. Позитивните истории пък няма да бъдат особено добре приети. Жената обикновено разбира дали все още не се надяваш на чудо и завръщане при бившата. Тази крайност е точно толкова опасна, колкото и другата. Търсиш винаги златната среда. Сериозна препоръка е да не използваш имена. Ще се окаже, че се познават и после ще се сравняват версии. Използването на имена е поредна чарта и доказателство, че чакаш чудо и завръщането на кучката. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!