Добрият оратор има сериозно женско внимание

Добрият партньор трябва да притежава редица качества, за да може да се радва на по-сериозно женско внимание. Обикновено говорим за добра физика, интелект и възпитание, но към цялата селекция могат да се добавят и нови подробности като  ораторството. Ново изследване показва, че хората, които знаят как да разказват добри истории. Проучването на учени от университета в Северна Каролина признават, че ораторите винаги изглеждат като благонадеждните партньори за дълготрайни отношения.

В хода на изследването се оказва, че мъжете стават по-атрактивни, когато имат какво да разкажат и така изпъкват в социалната група. Добрите оратори много често използват уменията си, за да влияят на околните и да изграждат по-сериозен авторитет сред обществото. Жените винаги предпочитат мъже с данни за дълготрайни отношения. Това качество допълва нефизическите характеристики, които мъжът трябва да притежава, а в някои отношения се смята, че именно те накланят везнитe във ваша полза. И до днес не е ясно какво точно искат жените, освен всичко. Важното е, че всеки мъж разполага с положителни черти, които минават под радара, когато започнат опитите за флирт. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!