Еротичното селфи се превръща в мода (18+)

Секстингът се превърна в изключително атрактивен метод за привличане на вниманието. С умен мобилен телефон, малко желание и горещи хормони, всеки човек може да предизвика вниманието на партньора/партньорката за секунди с покана за горещи вечерни занимания с известно физическо натоварване и разтоварване. Да изпратите снимка на своя полов орган едва ли е нещо ново за жената и практически сме длъжни да споделим истината - не сме толкова атрактивни за жените, колкото могат да бъдат те за нас. Един от най-големите сайтове за запознанства "Adam & Eve" сподели какви са основните трендове в това ново забавление. Запознайте се с фактите и се опитайте да не гледате толкова много секстинг моделите, които открихме в интернет. 

Колкото и да не ви се вярва, цифрите показват, че имате около 31% шанс да получите интимен кадър от девойка, защото се оказва, че 38% от жените са готови да изпратят своето тяло под формата на висококачествен jpg. 31% от глобалното общество използва този метод за съблазняване - твърде много ексхибиционисти! 

Секстингът никога не се е обвързвал само с изпращането на голи снимки, около 95% от хората изпращат своите горещи сексуални идеи и сексолозите вярват, че именно те носят по-голям заряд от голото ви тяло (38%), а хората без много въображение и желание с думите прибягват до еротични снимки (36%). Само 20% от хората са способни да покажат и лицето си. Толкова много възможности и никой не се е сетил за нас!

Неприличните снимки винаги са насочени към някого и имат една единствена цел - възбуда. Статистиката показва, че 48% от обвързаните жени изпращат снимката на своя партньор и 45% от техните партньори би върнала жеста. Предполагаме, че в останалите случаи не се изпращат такива съобщения или изобщо не са предназначени за половинката. 25% от свободните мъже признават, че са изпращали снимка на жена, която не е техен сексуален партньор, 16% от жените са склонни да направят същото. Само 10% (мъже и жени) са склонни да изпратят снимка на непознат. 

Издънките винаги са били част от удоволствието и в този случай няма пропуск:

16% от мъжете са изпращали голия пищов на член от семейството, извинявай сестро!

8% от жените са показвали дупето на роднина по погрешка!

10% от мъжете са изпращали снимката на своята партньорка, когато е била подготвена за някой съвсем друг - никога не пишете името на непознатата върху онази част от тялото!

5% от жените са правили същото, убеждавайки ви, че точно сега отиват да спят. 

Възрастта също не е за пропускане, защото младите дами често са малолетни, когато открият магията на интернет и онези така наречени педофили, които всички познаваме. 

18% от хората започват да се снимат на възраст между 15-18 години. Бъдете осторожни, защото властите никога не се интересуват какво точно ви е казала авторката.

32% започват това забавление между 19- 29 години.

27% откриват магията на киното между 30-49 години.

22% са получили умен телефон и са започнали със снимките на 40 или повече години. 

Има ли смисъл?

Изследователите споделят, че около 56% от двойките са признали, че има значително подобрение в отношенията. Сексологът Кат Ван Кирк смята, че това е новият начин за събуждането на страстите, успешен метод за флиртуване и събуждането на либидото в партньора. Това е метод, който мотивира и възбужда партньора, докато е на разстояние, поддържа го жив, мотивирайки го да се прибере по-бързо у дома. Това в никакъв случай не е магически метод и с времето отминава. Тенденцията показва, че 42% от хората в нова връзка са палували с мобилния си телефон, 32% от хората във връзка под 10 години също са подразнили партньорката и едва 6% от дълготрайно обвързаните са използвали този метод. 

Вие сте част от файлова система с много други

60% от хората получили неприлична снимка, са склонни да я запазят на своя харддиск. Причината е, че така могат да ви се любуват отново, ала можете да бъдете заведени под отговорност с публикуването на неприличните кадри. Препоръката на адвокатите е да закривате лицето си, докато участвате в клипове или в снимки. Ако това не помага, слагайте маска. 

Използвайте този метод, ако не искате да се превръщате в следващия "Баче Кико", "Митко, Митко" и т.н.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
deadspace
21 май 2015 | 23:48

КУРВИИИИИИИИИИ,,,,,, МЪРШИИИИИИИИИИИИ

Печели Пари
21 май 2015 | 16:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

xaxaxaxa
21 май 2015 | 15:04

xaxaxaxa finala e pokurtitelen D: