Есента и зимата са новите сексуални сезони

Ниските температури започнаха да си казват тежката дума. Вече виждаш все по-малко жени в къси рокли. Нежният пол започна да понижава телесната си температура и прибра голите крака на топло. Есента винаги е била причина за лека тъга, защото голяма част от хората се затварят и излизат на пролет, когато е преживяна зимата и хормоните започват да напират отново. Този сезон дава началото на тъмното пиво (задължително пробвай новата Zagorka Rezerva) и студените нощи, в които имаш нужда от жена. Тя ще те топли, ще те ядосва и ще докаже, че смяната на сезона няма да повлияе на либидото. Виж защо няма да ти е скучно в предстоящите студове.

Всичко е достатъчно високо

Може да става по-хладно и жените да са по-малко атрактивни, но сексуалната мощ е в своя апогей. Няколко проучвания през годините доказват, че прехода между лято и есен е най-благодатен за постигане на сексуалните рекорди. Учените смятат, че това може да е природен навик, който сме запазили и ни подтиква да бъдем полово активни. Целият животински свят започва да се размножава, в това число и хората, защото споделяме огромна част от дивото в себе си. Просто знай, че не можеш да разочароваш милото в предстоящите седмици- ти се превръщаш в машина!

Жените са по-красиви

Няма значение дали ще бъдат в дълги дрехи, или отново ще се доверят на вечно зелената модна линия "Гъзарията винаги топли", те стават по привлекателни за теб. Причината се крие в това, че високите нива на тестостерон ще ти замъглява зрението ти и ще те кара да ги преследваш. Смятаме, че това е много възможно, защото чикитите спират да проституират с вида си, възбуждат интереса към себе си и те оставят да гадаеш за всичко, което се крие зад дебелия домашен пуловер от мама. Панталоните са черни и едва ли ще очертаят дупето й, което също не ти дава покой. Следователно, всяка жена се превръща в твоя цел. 

Храната

Не можеш да бъдеш нейния бог в леглото, ако не си заредил с гориво. Жените рядко осъзнават, че имаш нужда от качествена храна, за да осигуриш перфектния перформанс в леглото. С настъпването на есента, а и зимата, ти започваш да се храниш по-често и най-вече с по-добри храни от джънк за един ден. Само консумацията на тиква и тиквени сладкиши се подобрява кръвообръщението на половия орган от 20 до 40%. Има и редица други плодове и зеленчуци, които можеш да консумираш в предстоящите сезони. Те ще ти помогнат да счупиш леглото. 

Имаш мотивация

Никой не иска да напуска бърлогата, когато стане студено. Следователно идват дните на суша, студ и Лиса Ан с достатъчно лубрикант и кърпички, нали? Японците не са съгласни с твърдението и доказват, че в студеното време си много по-мотивиран в търсенето на партньорка. Понижаването на температурата ще те накара да преследваш жените. Този импулс те превръща и в малко по-положителен герой за нея. Изчакай минусовите температури и се подготви за преследване на нежни жертви. 

По-висок шанс за сериозна връзка

Другарите от фейсбук са направили интересно проучване, в което са изследвали промяната на всички статуси през сезоните. Пролетта влиза с рекорд по най-много зарязани девойки. Лятото държи наградата за най-много стартирани връзки и прекратени такива. Есента и зимата имат положителен ефект върху социалния статус, защото тогава има най-много свободни хора, които сменят статуса на "обвързан/а" и значителен брой променя статуса на "сгоден/женен".  


Ноември и декември

Това е сезонът, в който се правят най-много деца. Оказва се, че най-високата раждаемост се измерва между август и септември, а датата на зачеване е през предстоящите два месеца. Ако си решил да правиш тази стъпка, запомни, че предстоят най-добрите дни за изпълнение на демографския план. Каква е причината за това? Броят на сперматозоиди през лятото е най-нисък. Започва да се възстановява през октомври, а до средата на ноември, ти си вече Аполон и можеш да бъдеш готов за атаки. Жените също се побъркват и активират своя майчин инстинкт.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
23 октомври 2013 | 14:36

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

LLC
22 октомври 2013 | 14:00

Вече си продадохте гъза и на марка бира. Поздравления. Да живеят лесните пари!