Феминистките искат да забранят секс роботите на мъжете

Феминизмът е много интересно и забавно движение на нежния пол. Започнал някога от битката за равноправие и свобода, днес се превръща в много болна религия, опитваща се да хвърли кал по мъжа. Всяка феминистка ще обвини мъжа за воденето на войни, за насилието, изнасилването и каквото още може да си спомните. Интересно, през вековете назад, всяка жена не е имала време да мисли за феминизъм и равноправие, била е твърде заета да търси начин за оцеляване. Последният, забележете, се гарантирал от мъжа, онзи голям космат изрод, който можел спокойно да се бори със себеподобните си и с всяко друго агресивно животно. Та започваме отдалече, защото днес е свещен и много забавен ден.

Три шведски организации са се обединили срещу секс роботите и настояват да се забрани легализирането на подобна технология. Трите организации са Шведското женско лоби, Националната организация за защита на жените и Младо убежище на жените. Обединени, те не искат да се предлага идея, която да експлоатира женското тяло. Проблемът на дамите е, че видиш ли, тези роботи са били обективизирани, сексуализирани и деградират отношението към жените изцяло. Практически, тези секс роботи са следващата зловеща стъпка след порното. 

В прав текст, феминистките заявяват следното:

"Защо мъжете са готови да платят хиляди долари за робот, който се подчинява на най-малките им команди? Женският робот не може да откаже нещо на мъжа, тя е програмирана да прави точно това."

Усещате ли в каква посока се развива всичко? Феминистките официално припознаха пола на робота, заявиха му какво не може да прави и го удохотвориха. Все още си мислим, че секс роботът е просто скъпа секс играчка, която имитира това, което ни възбужда най-много. Следователно какъв точно е проблемът? Наистина, ако технологията се превърне в обект на възбуда, тогава трябва да забраним и всичко от Bentley до Golf 4, заради специалните извивки, които биха могли да ни напомнят за жената.

А като се замислим за всички случаи, в които можем да я форсираме милата, най-вероятно трябва да спрем да гледаме за полицаи в храстите, а да се притесняваме от феминистките. В най-смелите си мечти, феминистките са сигурни, че насилието над тази технологгия ще накара мъжете да станат агресивни и към истинските жени. Освен това, в комбинация с порното, мъжът ще стане още по-сериозен сексист и насилник. 

И гневът на дамите не е насочен само към потребителя, но и към хората, които решили да направят подобни бардаци. Понеже Швеция имала тежки закони срещу проституцията, които са намалили желанието и търсенето на такава, което разбира се е вярно, но има един особен проблем - когато е намалено търсенето на проституцията, изнасилванията се повишават, благодарим Ви, феминистки. 

В Швеция не можете да имате проститутки, секс роботи, изкуствени вагини и всякакви подобни изживявания. Причината е, че ще станете по-агресивни отвсякога. Имаме един много важен въпрос в цялата работа - кога ще забраним вибраторите на жените? Все пак, това е чиста форма на сексизъм, агресия към мъжа и прокарване на нови практики, кой знае къде ги завират? След като говорим за токсичен сексизъм, нима има малко учителки, които изнасилиха своите ученици? А това не беше ли един от основните трендове в порно индустрията. Сега, разбираме, че доста феминистки няма да получат сексуално внимание и автоматично ще избухнат, но след като ние няма да имаме секс кукли, нека и те да изгубят вибраторите си, както и електрическите четки за зъби, а всички продълговати зеленчуци трябва да ѝ се продават нарязани.

Вибраторът открай време създава фалшивата илюзия, че е създаден за далекобойно сексуално задоволяване, както и издържат около 7 часа и половина с нови батерии. Е няма такова щастие, дами. Оставете ни сексуалните роботи, които не са жени, нито имат нещо женствено в тях, впрочем, по-съвършени са от вас, не кървят, не търсят издръжка и не ходят в мола, ама това е друга тема! Позволете да правим каквото искаме с нашите тела, а вие правете каквото искате с имитации от нашите тела? Така справедливи ли са всички? Впрочем и защо се объркахте, че сте намалили търсенето на проститутки, има ги, просто същите вече се крият от вас, нали и на техния хляб посегнАхте? 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
11 март 2019 | 18:42