Фен получи нов лаптоп от Pornhub

Не е тайна, че хората гледат порно. С развитието на интернет, фотографската техника и всички видове форми на споделяне, човек просто трябва да избере жанра и да се наслади на своето време за себе си. Тенденцията показва, че в това начинание и двата пола участват активно, а в последните години се наблюдава и много по-сериозно наличие на женско присъствие. Развитието на тези сайтове продължава все по-напред, предлагайки по приятелско обслужване и внимание на администраторите към потребителя, както се случва в тази история. 

Потребител на Pornhub е бил хванат в крачка, докато се любува на поредното видео, когато чува, че майка му се качва по-стълбите. В паниката, лаптопът забива на конкретна неприлична сцена. Героят е отчаян и го счупва в коляното си, за да не бъде заловен. След трагедията, човекът качва снимка и казва, че не е имал друг избор. Компанията веднага отговаря и изпраща нов лаптоп за своя лоялен фен. Добрият PR винаги се оценява! Pornhub започнаха да предлагат и много други атрибути като гривната, която се зарежда с онова специфично действие от китката! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ВАЖНО!
29 април 2015 | 11:33

Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!