Футболните фенове отказват секс на жените

И една интересна новина от спортния свят, която засяга най-вече футболните фенове. Разбираме хората, които изпитват радостта и разочарованието от представянето си на отбора. Футболът е любов, която не може да бъде изместена от съзнанието ни. Женското съсловие знае, че когато дойде време за голямата игра, сексът отпада от вечерните планове. 

Това е изследването, което е проведено сред 1000 футболни фена и жените им: 1 от 4-ма почитатели на спорта се отказва от половия контакт, за да гледа играта, 1 от 7 ще има проблеми с избора си между жената и играта, защото се оказва, че харесваш и двете, а около 10% от аудиторията признава, че обича повече футбола, отколкото жените си. Да не забравяме, че много от нас са принудени да измислят опашатите лъжи, които най-често ни хващат след бърза проверка на програмата по телевизията, но сме готови на всичко, за да видим играта, която се гледа от целия свят. 

Имаме и още една лоша новина за жените, ако отборът ни изгуби, секс няма да има, докато не се успокоим, а и повече от нас са изморени, защото са опъвали майката на съдията цяла вечер!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
19 март 2014 | 15:51

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g