Гледането на порно ви прави по-толерантен към жените (18+)

Порно индустрията винаги се е смятала като зло, което трябва да бъде ограничавано и следено. Едва ли има институция, която да не е разглеждала "вредното" влияние на тези филми върху мъжа. Социологията може да покаже точно обратното в честите моменти на съмнение. Критиците ще бъдат изненадани, защото Западния университет в Канада е успял да представи едно от най-големите порно изследвания, анализирайки данни от последните 35 години. Канада е една от най-любопитните страни и много често провежда специални сексуални експерименти. 

В това проучване са участвали повече от 24 000 мъже и жени, които отговаряли на различни въпроси свързани с тяхната сексуалност и проблемите във всекидневния им живот. Проучването е направено от Тейлър Коът, който имал възможността да проследи развитието на тази индустрия. Неговите заключения показват, че обикновеният зрител на порно е с по-либерален поглед към нежния пол и е способен по-често да възприема жените като равни.

Порно филмите създават специфична толерантност и често накланят везните в полза на обществото и междуполовите войни. Коът споделя, че не може да приеме ограниченията на едно правителство, което се опитва да регулира всичко, но преди това дори не желае да докаже евентуалната вреда - основно изискване на всеки регулиращ орган.

Изследването на Коън е потвърдено от психолога Кристофър Фъргюсън, който заявява, че мъжката агресия е намалена драстично с появата на интернет, а изнасилванията са намалели драстично, след като розовите филми се озовават в разнообразни сайтове. Фъргюсън напомня на всички критици, че порното трябваше да унищожи обществото, но вече е достъпно цели 20 години и нищо не се е променило. Едва ли имате нужда от повече потвърждение, но сме сигурни

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!