Голият сън е фактор на щастието в леглото (18+)

Сънят не трябва да се пренебрегва по никакъв начин и продължаваме да смятаме, че часовете в сън са най-скъпи и по тях можеш да провериш колко е богат един човек. Спомняме си любимия Шукшин и един от неговите герои, който казваше, че кралете живеят райски, след като могат да спят без ограничения. 

Навиците в леглото могат да бъдат изключително важни и във връзката, поне в това вярват учените от САЩ. Те са изследвали около 1000 души в Англия и са установили, че в леглото трябва да бъдеш без пижама, шорти и всякакъв друг атрибут, който би могъл да мине за дреха. "Голите партньори в леглото могат да изпитат приятния допир и топлина на друго човешко тяло и по този начин да се успокоят и да заспиват по-лесно", заяви един от учените. Съгласни сме с човека и не трябва да забравяме, че по този начин няма да се губи време в събличане. Единственият недостатък в това откритие е, че жените често изпадат в гърчове, докато спят и в резултат на това можеш да се събудиш с коляно в орехите, благославяйки откривателя на този факт!

Вторият фактор, който би повлиял на партньорката е мръсотията, в която попадат мръсните чинии, калния под и тоалетна. Жените имат 5 минути, за да проверят дали ще се изнесат от бункера или ще се прежалят с теб, защото си бил "сладък" - подозираме, че само Суарес ги разбира тези работи. Готови сме да проверим американската версия, но за целта ще ни трябва безстрашна жена, която да прекара около 8-10 часа с човешката версия на Чубака! 

И ако това не е достатъчна мотивация, следващите кадри ще ти покажат до какво можеш да се събуждаш всяка сутрин! 

И ще съкратиш пътя на сутрешната ерекция! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
02 юли 2014 | 18:48

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 12 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g