Градът, който се събуди с 30 бардака за една вечер

Повече от 30 малки бардака се появяват всяка седмица в град Суиндън. Жриците идват предимно от Източна Европа (момент за гордост) и след това се релокират в следващия град, когато осъзнаят, че има твърде много конкуренция. Така наречените почасови стаи, в които дамите предлагат всички възможни услуги на хората с пари, са новият хит сред малките английски градове. 

Повечето жени са вкарани в канали и идват от Полша и Румъния (нашите сигурно идват доброволно). Властите забелязват появата на подобни сексуални заведения да се увеличава в геометрична прогресия. Животът на една такава институция не надвишава повече от 7 дена, защото след това се сменя адреса, но се запазват номерата на клиентите, които евентуално биха поискали да се възползват отново от предлаганите услуги. Поради зачестилите оплаквания (кой толкова се оплаква) бардаците измислят нови и нови методи за привличането на клиенти, включително и чрез употребата на социални мрежи. Такава беше съдбата на MySpace (там има много любими). Подобен внос на жени доказва само, че англичанките скоро няма да правят секс. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
кака Гинка
07 февруари 2017 | 09:58

Дали?Освен вносни жени,там има и много вносни мъже - та не им берете грижа на англичанките...