Грижовният мъж става все по-ценен

Ако искате да подобрите своя сексуален живот, започнете да се грижите за децата. До това заключение са стигнали американските учени, след като разпитали 487 фамилии. Разделянето на домашните задължения може да донесе само положителни моменти за всяка една фамилия. Най-голямото предизвикателство за всяко семейство ще е заниманието с децата, което отнема и най-много време. 

Американската социологическа асоциация е забелязала, че жената извършва около 60% от грижата за децата и е натоварена с възпитанието, наказанията и дори с игрите. В резултат на инвестираното време, изгубените нерви и липсата на всякакво желание, същите 60% признават, че са изключително незадоволени и смятат, че половият им живот е под всякаква критика. Учените установили, че само грижата за децата е достатъчна, за да превърнете дома си в истинско бойно поле.

Социoлозите смятат, че когато бащата поеме отговорността за децата и създаде правила, връзката не се засяга и отношенията. В дневните занимания не се включва къпането и храненето на децата (предполагаме, че става въпрос за много малките деца). Професор Кери Купър е забелязал, че социалният профил на мъжа се променя. Той смята, че грижовните мъже ще бъдат смятани за доста по-привлекателни от алфа мъжкарите. Това е добра новина за онези, които още нямат коремни мускули и не могат да си позволят яхта (тоест ние)! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!