Хората, които живеят със секс кукла

Любовта идва под всякакви форми и това едва ли е изненада. Различните фетиши събират и различни почитатели, а някои дори превръщат любовта на живота си в мания. Това човешко чувство никога не би могло да понесе ограничения и предполагаме, че по тази причина се откриват достатъчно двойки, които се борят със зъби и нокти за своето право на обич и бракосъчетание. Такъв проблем у нас е еднополовата любов, както и факта, че все още има хора, които живеят с около 10-15 години назад спрямо световната философия. До този момент сме виждали хора, които са влюбени в колите си и дори правят секс с тях. Други се отдават на компютрите и различните форми на любов, а трети сключват брак с кучето си. Подобна показност едва ли е необходима, но решихме да покажем група от хора с необичайни партньори (сякаш горните бяха много обичайни, ама). Запознайте се с господата, които купуват своята любов еднократно и остават завинаги с нея. Te живеят със своята секс кукла. Правилно, секс куклите могат да бъдат ваши истински партньори и да ви обичат безрезервно. 

Подобни изпълнения не са престъпление, а и почитателите на този вид любов не биха могли да искат нещо като брак, след като тяхната дама никога не ги е разочаровала, няма месечен цикъл и може да приеме изневерите съвсем спокойно. 

Можете да откриете и двойки, които инвестират в секс кукли от двата пола и по никакъв начин не се оплакват от сексуалния си живот. Половото разнообразие очевидно може да бъде позволено с изкуствена кожа, вместо с истински партньор. Повечето господа не смеят да разкрият тайната си и предпочитат да не се разкриват пред обществото, осъзнавайки колко странно би изглеждало за останалите. Някои от анонимните почитатели на скъпите удоволствия признават, че фалшивата им жена ги разбира много повече, отколкото всяка друга, а и по-важното е, че същата не ги ограничава и не би могла да ги нарани, както всяка друга. 

Сред почитателите можете да видите и хора като Карл, който споделя, че се е развел с жена си преди 20 години и цял живот е търсил своята бъдеща приятелка, но без успех. След като разбрал, че шансовете му са изчерпани, той попада на японски сайт за производство на силиконови кукли и бързо осъществява сделката. 

Друг човек с псевдоним "Deerman" признава, че е прибегнал до тези услуги, след като изгубил жена си. Той също се опитал да търси своята любима в интернет, ходил на срещи и винаги оставал самотен, но подобна аномалия не можела да се случи, след като платил 10 000 долара и се сдобил с Ерика - едрогърда и дългокрака блондинка, която вечно ще бъде в добро здраве и красиви форми. 

Практически, куклите са алтернативна форма за набавянето и задоволяването на най-дивите перверзии, техните крайници се нагласят в желаната поза и човек може да пресъздава всички сцени от най-перверзните клипове. Когато прекарате около 20 години в пълна самота, предполагаме, че може да свикнете с тишината, но все пак бихте искали да видите и някое човекоподобно. Точно този фетиш идва на помощ и гарантира максимална дискретност на хората, които не могат да спечелят вниманието на околния свят. 

От социална гледна точка, наличието на всяка форма, която задоволява сексуалните желание, е и полезна, защото всеки остава достатъчно задоволен, сексуалният глад е подтиснат, а от там и всички бъдещи престъпления. 

Освен за сексуални нужди, някои господа използват своите придобивки и за еротични фотосесии. Силиконовите дами често се превръщат в сексуален обект, а някои фотографи ги пускат в интернет и заблуждават останалите, че на снимките позират живи хора. Едва ли има хора в България, които биха признали за подобна покупка, но обществото трябва да бъде последната институция, която да се разпорежда с личния живот на свободния човек. Дали това е достатъчно извратено или изключително соломоново решение, вие ще прецените! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Linx
13 май 2016 | 20:10

Je n’en parlais pas, mais pour ce qui est de la noblesse — qu’elle soit de robe, d’épée ou de cÅ“ur —, le ‘de’ ne m’a jamais fait croire quoi que ce soit. Mme Sutor possède une particule (que je ne saurais être) et je n’ai jamais vu en mon épouse une espèce dâia™©qu€vÃlent de la ‘baronet’ Margaret Chaumeuse (sans particule au fait). Heureusement pour moi ! (Et pour elle…)

1
03 юни 2015 | 14:12

1

28 май 2015 | 17:37

Свободният човек има своя личен живот, като основно правило е да не вреди на другите. В случая тези хора си плащат, за да задоволят своите сексуални и емоционални нужди, дискретни са и не вредят на никого. Дали на някого това се вижда извратено няма никакво значение.Обществото би трябвало да насочи своята непримиримост към изнасилвачи, педофили, и т.н. извращения,не по- малко и към тези, които живеят с партньор, но го подлагат на всякакъв вид тормоз.Не виждам причина да се обсъжда живота на хората с кукли. Извратена ми изглежда самата публикация, още повече снимката в едър план със сцепената от употреба уста.