Изневерите в проценти

 

Всеки човек е изневерявал поне един път. Учените са установили, че изневерите се дължат на финансовата независимост и социалните мрежи. Най-засегнати от този факт са американците. 

Около 21% от мъжете имат втора сексуална партньорка, докато жените са вдигнали процента до 14.7%. Изследването доказва, че и двата пола са твърде близки до грешната стъпка във връзката. Хората, които имат по-високи доходи са склонни да завържат алтернативна връзка. Жените са спокойни, защото печелят много повече от издръжка след развод. Най-често срещаното оправдание е, че връзката не е достатъчно щастлива. Това е причината, която е използвана от всеки четвърти мъж и всяка втора жена в изследването. 

Адвокатите в САЩ споделят, че за последните десет години са имали много повече дела за развод, отколкото през цялата им кариера. Социолозите смятат, че има измяна в културните нагласи на жените. Те променят вижданията си за семейство и брак. Теорията все още не може да се потвърди, защото съотношенията между изневерите мъже-жени е 3 към 2 в полза на мъжете. Пак сме лошите, но поне не сме единствените, които тичат след въртеливите опашки, нали? 

Какво е твоето мнение за изневярата? Сподели тук, във фейсбук или в туитър. Четем всичко!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
.
10 февруари 2014 | 15:19

Добре, де! Защо ВСЕКИ да е изневерявал през живота си? Че и "поне веднъж"?

Qruzz
07 август 2013 | 21:32

Whoa, whoa, get out the way with that good inrmooatifn.

himika
04 юли 2013 | 14:22

samo taka

фото редактор
04 юли 2013 | 12:27

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!