Изневерите в щастливата връзка

Колкото и странно да е, най-много изневери се случват сред двойките, които изглеждат най-щастливи (абсолютни симуланти). И понеже колежките са в щастливи връзки (аман), хвърлихме едно око на затворените луди учени, държани под катинар в склада. Ето 3-те най-логични причини за изневяра:

1. Опити да се върнем при някой друг

Винаги има един маскиран отмъстител, който дебне в спалнята. Губим се в други хора, мислим по-често за тях, сънуваме ги, чувстваме се добре в тяхната компания и всичко това, защото има нещо, което наистина може да ни липсва. Проучванията показват, че това няма нищо общо с нашето щастие или нещастие. Просто не искаме да показваме, че обичаме някой повече, отколкото трябва. 

2. Биология

Това е оправданието за мъжкото съсловие и щом може да бъде подкрепено с научни факти, правим го! Изневеряваме, защото имаме нужди, без значение дали сме с Адриана Лима (и на нея кръшнаха) или с колежката от университета. Няма как да има репродукция на хора, ако няма изневери, а освен това има толкова адвокати по бракоразводни дела. За мъжете, този вид изневяра е още един шанс да продължат рода, докато жените трябвало да помислят за резервен вариант, в случай, че настоящият се окаже абсолютен мизерник!

3. Случило се

Последният отговор очевидно е даден, защото намалихме дневните дажби парцуца. И точно, когато се мислихме да махнем и хляба, хората с бели престилки се обосноваха. Всеки човек е уязвим и един флирт с магазинерката, колежката и дори контрольорката в автобуса, може да доведе до интересни събития. И един гаден ден ще свърши работа с примеси от драконов женски характер. 

4. Можете

За хората, които все още вярват, че и в наше село не трябва да остава една неодрусана слива!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!